Lofsan

Nytt podcastavsnitt med Joller

Jag vet att det är mycket podcast nu men jag tycker att det är ett så kul format att jobba med. I relation till att ha en blogg att skriva i, videoblogga och sitta i TV4 är podcast perfekt komplement. Jag har fått sån enormt positiv feedback från er bloggläsare för mina podcasts och dessutom fått nya bloggläsare på köpet, jätteroligt!

I podcastserien Joller möts föräldrar i olika stadier och diskuterar barnrelaterade ämnen. Underbara Clara och jag avhandlar barn och mat (och kommer in på kroppsideal, kvinnor och dieter) i det nyaste avsnittet som nu finns i ITunes och online på denna länk.

Jag blir jätteglad om ni vill lyssna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Julia 18 oktober, 2013 at 09:12

  Åh älskar podcasts :))

  [Svara]

 • Svara Cecilia 18 oktober, 2013 at 11:30

  Lyssnade på loppipodden igår, som du medverkade i. Blev väldigt berörd av den. Sitter själv med en sexmånaders bebis och går igenom det som många andra mammor gör med grubblerier kring kroppen, styrkan, förlossningen, framtida syskon och det så kallade livspusslet. Du skänkte lite ro och styrka i en tillfällig svacka. Tack!

  [Svara]

 • Svara Mamma till två buspojkar 18 oktober, 2013 at 15:52

  Har precis lyssnat på podcasten och det var verkligen jättebra! Blir så glad när jag hör två så vettiga personer resonera tillsammans 🙂
  Så lugn ton, saklig och resonerande utan pekfingrar. Tack för inspirationen!

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 18 oktober, 2013 at 18:31

  Jag tycker du är grymt bra när du kör podcast! Pratar tydligt och förklarar bra och ärligt. Har nu lyssnat på denna samt den du medverkar i på Loppi och blivit frälst 🙂 Har inte fastnat för podcasts tidigare men nu är jag helt såld! Perfekt på väg till/från gymmet/jobbet/stan eller bara hemma samtidigt som jag småfixar med saker etc.

  Vi har inga barn ännu men jag tycker ändå det är intressant eftersom många vänner börjar få/har barn samt för att känna sig förberedd själv den dag där det dags.
  Bara att du fortsätter podda med andra ord! 🙂

  [Svara]

 • Svara Åsa 18 oktober, 2013 at 19:37

  Hej Lovisa, vill tacka för en väldigt bra blogg och framförallt för dina kloka åsikter i joller-podcastsen. Är blivande förstagångsmamma och har grubblat mycket på framtiden med barnuppfostran, mammakroppen och liknande. Känner verkligen att din röst lugnar mig! Men även att ni ger svar på en del funderingar man har och känns som vi har många liknande värderingar. Ville bara säga ”keep ’em coming!”

  [Svara]

 • Svara uppochhoppa 18 oktober, 2013 at 21:12

  Mycket bra! Loppipodden var mer (mest) intressant, men visst fungersr drt här med. Det måste vara riktigt kul att lära känna nya bloggare också, och jobba i det här formatet ihop. Grattis!

  [Svara]

 • Lämna kommentar