Lofsan

Nytt inför höst och vinter

Jag lovade att visa vad jag beställt på nätet till våra fötter inför höst och vinter. Jag hoppas att leveransen från Zalando kommer på måndag eller tisdag, Baxter är nämligen inne på sista svängen i sina gummistövlar som är i minsta laget. Biffiga vader på den grabben!

Sixten ska ha ett par vinterstövlar från Jack Wolfskin i storlek 27 i vinter, de är helt vattentäta plus att jag kommer att lägga extra impregnering på skinnet. Med snörning så känns det lättare att kunna öppna upp och dra åt ordentligt men nackendelen är att Sixten inte själv kan ta på sig dem, men det kan knappt jag själv med mina vinterkängor… Baxters nya gummistövlar hoppas jag kunna fungera både denna höst och till våren, kanske även ända till hösten 2013, de är i storlek 25, från Stups. Jag tänker att det är bra med snörningen upptill så att man kan stänga till dem om det behövs, och så behöver jag inte vara orolig för blodstopp i benen. Jag gillar verkligen den klarröda färgen, sulan och detaljerna på sidan av foten. Jag hoppas att de är så röda i verkligheten.

Jag har även beställt ett par Merrell 8, en vandringssko som är vattentät, till mig själv. Den planerar jag kunna ha året om, både i stan och när vi är i fjällen. Jag gillar bättre att ha vattentäta kängor än gummistövlar för min egen del. Att Merrell är mitt favoritmärke bland funktionella skor gör inte saken sämre, kolla skosnörena och den rosa sulan till exempel. I like! Det är en ganska styv sko som är perfekt att ha när man vandrar med lite tyngre packning, till exempel med ett barn på ryggen, som vi gör flera gånger per år.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara anneli 31 augusti, 2012 at 14:17

  Älskar också Merell, håller i all evighet ;>

  [Svara]

 • Svara Annah 31 augusti, 2012 at 15:01

  En bra vandringssko skulle jag behöva. Hade Salomon när vi precis skaffat hund som jag gillade, men ska nog kolla in Merrell också.

  [Svara]

 • Svara Loppan 31 augusti, 2012 at 17:17

  Hej
  Tack för en superblogg!
  Undrar lite om storlekarna på skorna från Zalando, har du någon aning om cm kontra skostorlek på Sixtens variant?

  Tack på förhand!

  Loppan

  [Svara]

 • Lämna kommentar