Lofsan

Nytt avsnitt av Träningspodden

Träningspodden är en podd om träning, hälsa och aktiv livsstil. Det är Sveriges största träningspodd och Jessica och jag älskar att spela in nya avsnitt.
 
 I veckans avsnitt av träningspodden blir vi plötsligt sex- och relationsrådgivare och pratar om hur träning kan vara viktig för glöden i relationen. Hur är man en stöttande träningspartner egentligen? Och är verkligen sex en fullvärdig motionsform? – Dessutom intervaller i min ”mördarbacke” och en hel del annat. En full agenda, som vanligt! – Don’t miss it!
 
 Du lyssnar på poddar i en podcast-app och i Spotify.
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Linnea 12 april, 2016 at 09:16

  Fråga till träningspodden:
  Är magdans en effektiv träningsform för bålen?

  [Svara]

 • Svara Stina 12 april, 2016 at 18:35

  Jag har också en fråga till podden (som jag ÄLSKAR!): Jag har inget gymkort utan tränar hemma och ute. I stora löparboken för kvinnor står det ofta att jag ska springa i ett visst tempo. Hur håller man koll på det om man inte har löpband? Klocka av något slag, app eller har ni lärt er hur ett visst tempo känns? Jag vill inte så gärna springa med telefonen i hand och glo på Runkeeper…

  [Svara]

  FIT by Emma Hå Reply:

  Jag gillar att springa med telefonen och podd/musik i öronen och så har jag på Runkeeper i bakgrunden. Man kan ställa in så den ropar till mig var femte minut vilket genomsnittstempo jag håller och så kan jag justera det lite, så länge man vet ungefär hur ett tempo känns. Funkar bra tycker jag =)

  [Svara]

 • Svara Madeleine 13 april, 2016 at 13:07

  Hej!
  Jag har en fråga till podden – går det bra att ställa den här?

  Har lyssnat på alla avsnitt, och gillar den mycket. Framförallt gillar jag dynamiken med en mycket kunnig person inom träning och en ”motionär”.

  Det är även detta som gör mig nyfiken på tanken kring era böcker. Lovisa är mycket kunnig och påläst, att hon ger ut en träningsbok är inga konstigheter. Jag funderar dock på varför Jessica är med som författare. Absolut inte på ett nedvärderande sätt, enbart nyfiken! Jessica är otroligt proffsig i sitt yrke, men inom träning känns hon inte särskilt kompetent? Är det ur försäljningssynpunkt då hon har ett känt namn? Det är såklart skäl lika bra som något, men jag är så nyfiken på varför.

  Bästa hälsningar
  Madeleine

  [Svara]

 • Lämna kommentar