Lofsan

Nyladdning en onsdagskväll

Barnet somnade framför TV:n vid 1730, mamman har tröttnat på sjukdomsmode och pappan kom hem från affärsresa. På med träningskläderna!


Den röda underställströjan från Icebreaker är inte tillräckligt snygg för att bäras på gymmet men är perfekt under fleecen och vindjackan och värmer skönt utan att bli kall av svett.

Det jag saknade allra mest med att bo i Vasastan var Årstaviken. Här har jag gått så många timmar med Sixten i vagnen. Jag har längtat tillbaka och nu är vi äntligen här igen. Grönområden och Tanto och vatten runt hörnet, det behövs i mitt liv!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara HurtMaja 24 november, 2011 at 13:45

  shit, vilka lårmuskler du har!

  [Svara]

 • Svara Nike 24 november, 2011 at 15:26

  Åh, jag älskar årstaviken. Att springa årstaviken runt är en klassiker och jag har inte tröttnat på rundan ännu fast jag sprungit den flera gånger i veckan sedan jag var 15 år 😀

  [Svara]

 • Svara Frida Johansson - Militärmamman 24 november, 2011 at 15:31

  Najs! Det var fart i dem benen du! =) Elise är med sjuk och Militärpappan bortrest men imorgon kväll kommer han hem och då ska jag ta tillfället i akt och träna! Längtar!

  [Svara]

 • Svara Miss Agda 24 november, 2011 at 16:01

  Den där tröjan är given när man transportlöper och måste ha samma tröja på morgonen och eftermiddagen. Varm och skön (bara en tunn vindjacka behövs över den just nu, tycker jag), torkar jättesnabbt och luktar inte även om den inte är ren. Det är först nu jag har insett hur bra merinoull är.

  [Svara]

 • Svara Lisa 24 november, 2011 at 20:58

  Älskar som bekant också Årstaviken! Så när jag är hemma igen får du hojta till så ansluter jag på kajen:)

  Här finns hur mkt icebreaker som helst och en hel massa snyggt. Dyrt dock, men det kliar rejält i fingrarna.

  [Svara]

 • Svara Lisa 24 november, 2011 at 20:58

  (här som i här i nya Zeeland alltså)

  [Svara]

 • Lämna kommentar