Lofsan

Nyinflyttade

Nu börjar vi äntligen komma på plats i nya lägenheten! Vi var klara med lastbilen vid fem igår, efter åtta timmar av bärande. Vi kom fram till att nästa flytt blir det flyttfirma för vår del!

Sixten och Tom spenderade hela lördagen hos Sixtens mormor, det hade gått jättebra! Inga tårar och inget gnäll! Men det är ju självklart med världens bästa mormor som sällskap!

Henric, Agnes och Hans svåger hjälpte oss med allt kånkande, killarna var grymma på att bära medan Agnes och jag hejade på. Eller i för sig, vi bar faktiskt tungt vi också!

Väl i lägenheten korkade vi upp en flaska skumpa och skålade för framtiden!

Jag tror att Sixten saknade mig igår för natten var en natt på badnights top 5. Sixten ville bara sova ovanpå mig, och gärna snutta hela natten. Han sov en timme hos sin pappa men resten av natten var han som en igel på min kropp.

Idag fick jag några timmar ensam i lägenheten så att jag kunde packa upp alla mina kläder i min klädkammare. Vi har varsin stor klädkammare så ingen trängsel här inte. Förutom att tvättmaskinen inte är installerad så är jag nu klar med badrummet och min klädkammare, TV:n i vardagsrummet är inkopplad, TV:n med PS2 och Wii i Toms är fixad och allt i vardagsrummet förutom våra tavlor är ordnat.

Det stora projektet kvar är köket och Sixtens rum. Köket kör vi nog ikväll, Sixtens rum får avvakta till veckan.

Sixten och jag är ensamma hemma nu och ligger och myser på soffan medan de andra är på Tovas dansföreställning. Om några timmar ska barnen tillbaka till sin mamma så Sixten och jag följer nog med och tar ett varv på Ica Maxi, hyllorna ekar tomma härhemma.

Imorgon är det SatsBaby i Sickla tillsammans med de andra Nackamammorna. Kul!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Tomas 6 december, 2009 at 22:42

  Jag förstår Sixten. Du är hans hela värld..

  [Svara]

 • Svara Tomas 6 december, 2009 at 22:42

  Jag förstår Sixten. Du är hans hela värld..

  [Svara]

 • Lämna kommentar