Lofsan

Nyårsdagen 2014

God morgon! Är ni pigga och glada idag? 🙂
 
 Vi har precis lämnat Göteborg bakom oss och är på väg hem till Stockholm. Knappt en vecka har vi varit hemifrån och det känns skönt att komma hem igen. När vi kommer fram och packat upp ska jag starta träningsåret 2014 med ett långpass löpning runt Södermalm och Kungsholmen.
 
 Vår nyårsafton tillbringades som sagt på Gothia Towers där vi först åt lunch på Heaven 23 och sen hängde i vår svit resten av eftermiddagen och kvällen. När gränsen somnat för natten beställde vi löjromstoast och créme brulé på roomservice och sen plöjde vi Breaking Bad-avsnitt på Netflix fram till 02 med ett avbrott för 12-slaget. Nu har vi bara två avsnitt kvar innan vi är klara. Så spännande! Nästa serie vi tar oss an blir Homeland. Och så har vi 1,5 säsong av Walking Dead kvar.
 
 Hoppas ni alla får en fantastisk första dag på 2014, oavsett om den innehåller ett träningspass eller en pizza. Eller kanske båda två?! 🙂


Det är många som frågat om mina rymdtights; de är från Victorias Secrets yogakollektion. Den gråa långa hoodien är en ny favorit från Röhnisch vårkollektion.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara hanna 1 januari, 2014 at 12:29

  Jäättesnygg är du 🙂 gott nytt år!!! du ä min förebild <33 😀 från en liiten men klook tjej <33

  Läs de här med. OMG!!!! Va bra gjort!!

  Dede dissade MODELLEN "Nath" och ville inte bli tillsammans med henne! Sjukt bra gjort! 😀

  Så himla fint och vackert gjort, tänk om alla killar kunde göra det, och inte bara välja den "snygga tjejen."

  Han kallas den VACKRASTE KILLEN i bloggvärlden – insida&utsida – o kan inte ens vara offentlig längre – för alla tjejer har blivit galna i honom och kommer till och med på hans fotbollsmatcher! 😀

  http://www.dedeprivat.blogg.se

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 1 januari, 2014 at 13:26

  Båda två 🙂 Efter att ha smält årets första brunch blir det nu ett lätt joggingpass följt av lite Lofsaninspirerade styrkeövningar utomhus 🙂 Sen väntar hemmagjord pizza och soffläge. Vi har nyligen börjat se första säsongen av Homeland och jag tror verkligen ni kommer gilla den!

  [Svara]

 • Svara Annika 1 januari, 2014 at 15:45

  Ett gympass med marklyft först, sedan överkroppsträning, start 11.30 60 min. Ingen pizza. Nu backhoppning och Tour de Ski. Gott Nytt År!

  [Svara]

 • Svara Birgitta 1 januari, 2014 at 17:51

  Tränat hårt hela dec med bara en vilodag. Idag blev det välbehövlig vila efter en natt med lite sömn (våra kids m kompisar gick och la sig halv sju i morse!) har varit soffan och en bok hela dagen.På lördag öppnar äntligen ett gym i vår by och jag kommer då att tjäna en timme i restid varje dag jag tränar!

  [Svara]

 • Svara mari 1 januari, 2014 at 19:21

  Vilket avslut =) Perfekt !! Gott nytt år.

  [Svara]

 • Svara Jennysen 1 januari, 2014 at 23:44

  Här blev det både och! 🙂 Sov till ca 15 efter nattpass på jobbet. Vaknade pigg och fräsch och gick till gymmet för Cirkelfys. Sedan pizza på Vapiano. Mums.
  Nu vankas nattpass igen! 🙂

  [Svara]

 • Svara Sara Björk 4 januari, 2014 at 08:17

  Låter som en mysig nyårsafton =)

  [Svara]

 • Lämna kommentar