Lofsan

Nya tider på SATS Odenplan

Jag har vridit och vänt på argumenten. För och emot. Funderat och planerat. Drömt och hoppats. Men nu är det äntligen klart och officiellt: från april kommer jag att börja jobba som personlig tränare på SATS Odenplan. Det ska bli så fantastiskt och utmanade att få jobba på SATS största träningscenter, med ett nytt PT-team runt mig och nya kunder. Jag älskar utmaningar och ser verkligen fram emot att få göra en nystart med min PT-karriär. Jag har jobbat som PT på SATS i Sickla i fem år och jag känner mig redo att gå vidare inom företaget.

Det känns sorgligt att lämna mina härliga kollegor på Sickla men jag kommer att ha kvar mina gruppträningsklasser SatsBaby och Crosstraining fram till sommaren så jag får min beskärda dos av Sicklaandan ändå.

Vill du anlita mig som PT har jag ett par lediga tider för våren kvar. Maila mig på lovisa.sandstrom(a)me.com så får du mer information.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Eva - Kakkakaffe 28 mars, 2011 at 07:30

  Har du jobbat som idrottslärare? Vill du till skolvärlden, eller trivs du bättre inom träning och coaching?

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Ja, jag har jobbat som idrottslärare i olika åldrar men just nu trivs jag bäst i träningsvärlden. Fast i framtiden kan jag tänka mig att köra i skolan igen.

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 28 mars, 2011 at 16:23

  Wow, stort grattis till jobbet! Kul att du ska börja köra 🙂
  Kramar

  [Svara]

 • Svara Lina 28 mars, 2011 at 17:50

  Grattis! Dock är jag inte ett dugg förvånad, jag tror du kommer lyckas riktigt bra på odenplan. Och det måste vara skönt o ha så nära hem!

  [Svara]

 • Svara Cizzi 28 mars, 2011 at 22:45

  Vad roligt! =) Lycka till!

  [Svara]

 • Lämna kommentar