Lofsan

Nya skor från byKier

Danmarks största skobutik på nätet byKier har precis öppnat webbutik i Sverige. ByKier säljer skor designade av danska Lone Kier och satsar framförallt på barnskor. Vi har precis beställt sandaler till gräbsen som jag vet kommer passa perfekt till sommaren. Jag tycker att det är svårt att hitta sköna sandaler i bra kvalitet till barnen, vi har framförallt köpt skor utomlands tidigare. Nu hoppas jag att dessa snygga sandaler i skinn kommer sitta som en smäck. Jag tar alltid lite växamån i skor och kläder till barnen så Baxter får storlek 23 och Sixten 25. Jag valde även ett par snygga kilklacksskor till mig själv, perfekt med jeansshorts!


Är det bara jag som redan planerar sommaroutfits till barnen? 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Karolina 29 mars, 2012 at 21:17

  Näe jag har också börjat planera sommaroutfiten till min flicka, idag skickade jag efter ett par sommmarskor till henne.

  [Svara]

 • Svara Sandra 30 mars, 2012 at 07:28

  Absolut inte! Här är planeringen och inköpen i full gång :-). Alla tips och dina tankar inför sommarens outfits är av värde!

  [Svara]

 • Svara ellenojag 30 mars, 2012 at 08:56

  Här är en till som planerar och köper sommargrejer för fullt 😉

  [Svara]

 • Svara Johanna - Mamma, mode, skor 30 mars, 2012 at 20:06

  Nej, jag har också sommar i huvudet 🙂

  [Svara]

 • Svara nike free skor 31 mars, 2012 at 04:05

  Absolut inte! Här är planeringen och inköpen i full gång . Alla tips och dina tankar inför sommarens outfits är av värde!

  [Svara]

 • Lämna kommentar