Lofsan

Nya Röhnisch Success

På måndag startar den fjärde upplagan av Röhnisch Running School. Tillsammans med Ida Alla kan träna kör jag en ny version och denna gång satsar vi på gemensam drivkraft och träningsglädje i parformat. En nyhet denna säsong är att hela löparskolan filmas så att ni ska känna att ni är med på alla upplägg, syfte med varje pass och att ni håller fokus på de viktigaste momenten.
 
 Du kan registrera dig HÄR för att få alla program direkt till din mail och hålla utkik på Röhnisch Facebooksida.
 
 Jag hoppas att ni hänger med även denna omgång, förra löparskolan hade vi flera tusen tjejer som genomförde våra upplägg! Jag älskar att få jobba med detta format och kunna nå ut med inspiration och kunskap till så många som möjligt av er. Detta är ett väldigt bra sätt för mig att få ge tillbaka till er för allt stöd och de hejarop ni ger till mig. It’s payback time liksom!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Linda 14 augusti, 2014 at 08:36

  Oh, vad roligt! Precis vad jag behövde för att komma igång med löpning som legat på is i sommarvärmen.

  [Svara]

 • Svara Sara 14 augusti, 2014 at 08:48

  Kommer videoklippen ligga även i arkivet på din blogg?? Eftersom jag skulle vilja vara med men jag får inte pga stressfraktur i foten -så jag kan använda dem när jag får börja löpträna igen…

  [Svara]

 • Svara Annette 14 augusti, 2014 at 09:37

  Vi tackar så innerligt för allt ni ger oss! Videos blir än mer boost! Svårt att inte dras med i er entusiasm. Tack!

  [Svara]

 • Svara Sanna 14 augusti, 2014 at 10:58

  Spännande!! Fungerar den att köra själv eller måste man vara två?

  [Svara]

 • Svara Mikaela 15 augusti, 2014 at 17:14

  Hej. Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med.
  Jag har verkligen försökt komma igång med löpning. Startar i princip från noll då kondition vart mycket svårare att träna än styrka för mig.
  Hur som helst. Har köpt nya bra skor med bra stötdämpning eftersom jag mest kommer springa på asfalt, men de gånger jag försökt har benen gjort riktigt ont. Springer inga långa sträckor, men det gör ont nästan direkt, men jag försöker härda ut så länge det går ändå.
  Igår gjorde jag ett försök igen. Klarade bara strax över 2 kilometer och när jag kom hem pulserade det i benen. Idag var jag tvungen att gå hem från jobbet för att det värkte så.
  Har du nån aning om vad jag gör för fel?
  Kan min vikt spela roll (väger lite över 90 kg)?

  Hoppas du har möjlighet att svara 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar