Lofsan

Nya Quinny Moodd

Idag besökte jag en PR-byrå för att spana på nya produkter inom träning- och mamma/barnsegmentet. Jag hade sällskap av Milla och hennes lilla Alvar, jämngammal med Baxter. Mina egna gräbs hängde hemma med pappan sin.

Förutom massa snygga barnkläder från Mexx och Helly Hansen som jag ska visa er senare fick jag äntligen provköra Quinnys nya vagn, Moodd. Den har precis lanserats och I’m in lööööv. Ni vet ju att jag älskar riktiga designvagnar med krom, högblankt material, starka färger och sjukt coola modeller. Sitsen går att vända framåt eller bakåt och ryggstödet går att få i fullt liggläge. Det finns både liggdel till och så fungerar MaxiCosis babyskydd till också.

Jag hoppas kunna ordna så att jag kan prova Quinny Moodd även med barn i utomhus och skriva en recension åt er. Jag älskar det vita chassit fast det finns i svart också om man inte är lika modig som jag. Sits och liggdel finns i massa snygga starka färger, det är ovanligt. Jag älskar ju min knallröda Orbit, den riktigt lyser på stan.

Framhjulet går att ändra till dubbla om man inte vill ha trehjulad vagn men den är fortfarande kompakt och tar liten plats. Detta är en riktigt spännande vagn som passar er med en aktiv livsstil som gillar design och att sticka ut bland de andra mammorna och deras tråkvagnar. 😉

20111012-170558.jpg

20111012-170620.jpg


20111012-170638.jpg

20111012-170659.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Miss Agda 12 oktober, 2011 at 17:30

  Som jag sa: vagnen passar din personlighet! Kollar nu på bilden där Alvar sitter i vagnen och det ser verkligen ut som att han trivs då han ju kan ”styra” själv!

  [Svara]

 • Svara sofia 12 oktober, 2011 at 17:41

  meeeeeeen läggggg av nu…….jag döööööööööör 🙂

  [Svara]

 • Svara Mary 12 oktober, 2011 at 18:33

  snyyggg! vill ha. kan man köpa vagn utan att ha bebis? accessoar så att säga 😉

  [Svara]

 • Svara zasata 12 oktober, 2011 at 19:36

  men åååå så fin!!!

  [Svara]

 • Svara mammaspring 12 oktober, 2011 at 20:04

  Wow vad snygg! Man börjar ju nästan längta efter en 3:a så man kan ha en giltig orsak att köpa ny vagn 🙂

  [Svara]

 • Svara Em 13 oktober, 2011 at 01:39

  Nej usch… det vitmålade chassit påminner mej om sjukhussängar och rullatorer!! Fast smaken e som baken förstås och att sticka ut från mängden gör den ju garanterat 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar