Lofsan

Nya löparskor

image

När jag förra sommaren fick ont i en sena under foten insåg jag hur viktigt det är för mig att mina fötter är 100%. Jag har nog alltid haft lite komplex för mina fötter och inte velat uppmärksamma dom men ju äldre jag blir desto visare blir jag. Efter två graviditeter som sliter massor på både senor, muskler och fettkuddar i fötterna är jag numera nästan besatt av att mina fötter ska få så mycket kärlek som det bara går. Ett sätt att visa mina fötter uppskattning är att jag en gång i månaden går på pedikyr. Dessutom är jag noga med vilka skor jag både tränar i och har tillsammans med människokläder.

Mina marathonskor Asics Nimbus 14 har ett par år på nacken och även om jag växlar mellan olika märken och modeller så har de tackat för sig nu genom att tyget på insidan av hälen gått sönder. När vi var och hämtade ut nummerlappen så passade jag på att prova Asics Cumulus 16 som tydligen ska passa min fot och mitt löpsteg lika bra som Nimbus 14 har gjort. Det ska bli spännande att få springa in ett par nya skor i höst och vinter. 2015 ska jag springa en halvmaraton i månaden så jag behöver grymma skor!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Linn 1 november, 2014 at 19:44

  Jag är gravid och går ganska mycket. Har du några tips på vad jag ska tänka på i fotväg? Jag promenerar nu med Nike free 5.0 som är jättesköna, min rädsla är bara att dom är för instabila för en gravid kropp.
  Stort lycka till imorgon! Jag är rätt avis på er som är i NY 🙂

  [Svara]

  Ida Reply:

  Nike Free är inte bra till nåt, för nån. Dom borde förbjudas. 2000-talets chinaskor.

  [Svara]

 • Svara Anna Sand 2 november, 2014 at 14:03

  Jag har sprungit i snart fem år nu och använder enbart Nimbus. Köper nya en gång om året, och springer ca 1500 km/år. Fick ett ryck och köpte Nike Free när alla andra också skulle springa i lätta skor. Gjorde 2 rundor på 5 km och sen kom valpsjukan som ett brev på posten. Har försökt igen några gånger sen dess, men för mig är Nike Free inga löparskor. Jag behöver bästa möjliga dämpning, och jag tvilar på att något slår Nimbus på den punkten. En fantastisk sko som hållit mig skadefri i fem år.

  [Svara]

 • Svara marie 2 november, 2014 at 21:17

  Köpte just den skon i somras och har nu tränat i den i några månader och är supernöjd!

  [Svara]

 • Svara Sofia 16 november, 2014 at 22:46

  Hej! Skulle bli jätte glad för ett svar på var denna sko är köpt? Surfat runt på nätet men hittar inte just denna färg ☺

  [Svara]

  admin Reply:

  Jag köpte dom vid stora löparmässan i New York, där man hämtar ut nummerlapp och sånt. 🙂 Sorry!

  [Svara]

 • Lämna kommentar