Lofsan

Nya boktips hos Nextory

I samarbete med Nextory.

Jag har knappt hunnit hem från Kina förrän jag ska vidare på träningsresa till Grekland. Ikväll bär det av till Arlanda och sedan Rhodos på en familjeträningsresa som Lofsangruppen ordnar, där jag och ett par av mina coacher ska hänga i en vecka. När jag är på resande fot lyssnar jag gärna på ljudböcker eller läser e-böcker. Det är smidigt och skönt att kunna ha ett helt bibliotek på fickan.

 


Jag tipsar gärna om två böcker som jag kommer ha med mig till Grekland:

1. Min kompis Sofie Sarenbrant har precis släppt sin nya bok om polisen Malin Fors, ”Bakom din rygg”. Den här gången utspelar sig handlingen bl a i en frisörsalong. Jag har läst alla andra böcker av Sofie, och vet att det här kommer att bli en sträckläsning, för det brukar alltid vara högt tempo och fullt uppskruvad spänning.
2. Jag kommer också läsa boken ”Nina & Jim, Hemlisar & kompisar” av Emi Gunér. Den ska jag läsa med mina smågrabbar vid poolen, för den handlar om deras värld och verklighet, om hur det är att gå i förskoleklass, om att närma sig sin första riktiga sommarlovsavslutning och om det här med att bli kär i någon i klassen. Det är supermysigt (och bra!) att läsa böcker tillsammans med sina barn!
Jag har nu fått en möjlighet att ge er läsare ett exklusivt erbjudande om att använda Nextory helt gratis i 20 dagar! Det är bara att klicka på denna LÄNK (kod Lofsan 20 ska redan vara ifylld). OBS att på Nextory har du ingen bindningstid utan kan säga upp din tjänst när du vill.

– Tipsa mig gärna om dina favoritböcker inför sommarens lata dagar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar