Workshops

Ny workshop – Träning efter graviditet

Eftersom det är stor efterfrågan på den workshop som jag körde i lördags om träning efter graviditet har jag bestämt mig för att köra ytterligare en omgång. Vi är på Rosa Skrot på Mariatorget, Torkel Knutssonsgata 41, lördagen den 17/11 mellan 10.30 och 12.00.

Denna workshop vänder sig till dig som varit gravid och vill lära dig mer om hur du kan träna för att optimera dina träningsresultat. Vi går igenom de fysiska förändringar som sker i mammakroppen och hur vi hanterar dessa på bästa sätt. Vi testar komplexa övningar och träningsupplägg och hur du får progression i din träning. Det finns självklart möjlighet till individuell coachning i övningstekniken och bedömning av hur stark coremuskulatur du har lyckats bygga upp efter den magmuskeldelning som sker under graviditeten. Efter workshopen får du ett mail med utbildningsmaterialet i pdf-form. Du som är gravid kan delta men fokus i denna workshop ligger på träning EFTER graviditet. Vi kommer inte att prata om träning UNDER graviditet denna gång.

Anmälan sker via mail till lovisa.sandstrom@me.com med namn, kom ihåg att märk mailet med ”workshop Träning efter graviditet”. Det är först till kvarn som gäller med väntelista, det finns 20 platser vid detta tillfälle, anmälan är bindande. Priset är 400:- per person.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Erica 29 oktober, 2012 at 17:57

  Vilket roligt initiativ, ibland är det synd att man inte bor närmare en stad. Hoppas ni får en toppen dag!

  [Svara]

 • Svara Em - mamma på NZ 29 oktober, 2012 at 21:49

  Åh vad jag hoppas att du fortsätter med dina gravid-workshops även nästa år så jag har chans att komma på en när jag är hemma i Sverige!

  [Svara]

 • Lämna kommentar