Lofsan

Ny vecka med Röhnisch-event

Nu är jag redo för en ny vecka – ute på andra sidan efter min tandoperation i torsdags. Jag har så roliga projekt den här veckan med fotografering för Topphälsa magazine imorgon, middag med vänner på torsdag och årsmöte med kanotförbundet på lördag bl.a. På söndag kör jag ett löppass tillsammans med Röhnisch och XXL Sport i Stockholm, superroligt! Löppasset är för att fira lanseringen av den nya kollektionen 💙Running Capsule💙 som släpps idag. Jag hårdkörde löparkjolen (det är små shorts innanför) och linnet i Thailand. På söndag blir det tights och jacka från samma kollektion för min egen del – i väntan på kjollöpning i Sverige!

Läs mer och kika på alla plagg inne hos Röhnisch om du vill!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar