Lofsan

Ny vecka

Idag startar en ny vecka med massa kul saker. Förutom vanliga arbetsuppgifter i skolan där jag jobbar och på Rosa Skrot så ska jag på en stor nätverksträff med massa coola kvinnor på Rival ikväll och på fredag ska jag flyga upp till Piteå för att hålla i en heldagautbildning för instruktörer i träning under och efter graviditet. Som avslut på veckan blir det ett nytt besök på TV4 och Nyhetsmorgon på söndag och ett gruppträningspass på Rosa Skrot.

Jag tror verkligen på den egna förmågan att skapa sin egen lycka. Med andra ord: man finner inte lycka, man skapar den. Jag lägger ner oerhört mycket energi på att skapa exakt det liv som jag vill leva och prioriterar bort sånt som kräver mer än vad det ger.


Igår tillbringade vi några timmar i Sickla köpkvarter tillsammans med min vän Clara och hennes fina döttrar. Perfekt med en galleria för spring i benen.


Både Sixten och Baxter älskar smoothie så det är inte svårt att locka med mig dom. Sixten väntar spänt…


Medan Baxter mest fokuserar på sin tumme. Sånt är viktigt i en 2-årings värld.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Svara Martina 11 februari, 2013 at 10:46

  Ville bara säga att du var grym igår på TV4! Vilken värvning de har gjort som har knutit dig till programmet! 🙂

  Vi åker till Waterworld Makadi Beach i mars. Du har inte tid och lust att skriva en recension och lite tips gällande anläggningen? Har aldrig tidigare åkt på en all-inclusive resa och undrar bla gällande maten, vad man kan förvänta sig, vilka ”restauranger” osv som är bäst. Hur funkar det med träningen också?

  Ha en bra vecka!

  [Svara]

 • Svara Malla 11 februari, 2013 at 11:11

  Men vad trevligt – kommer du till min stad på fredag 😀 😀
  Här är kallt och snöigt, på med pälsmössan!

  [Svara]

 • Svara Jennie 11 februari, 2013 at 11:41

  Riktigt roligt att du kommer upp till oss i norr för utbildning. Jag dyker upp och är med så länge jag inte åkt till BB (beräknad den dagen)!

  Jennie

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 11 februari, 2013 at 11:41

  Jag funderar på att utveckla det här med gravid- och mammaträning. Vart börjar jag?

  [Svara]

 • Svara Hanna W 11 februari, 2013 at 12:48

  Va kul att du kommer till Piteå på fredag! Välkommen! Kram/Hanna

  [Svara]

 • Svara anneli 11 februari, 2013 at 13:10

  Jag ska också till Rival och se Paolo ikväll, hoppas bli superinspirerad…

  http://lifeincerise.se

  [Svara]

 • Svara Sofia - ett bättre du 11 februari, 2013 at 14:40

  Det är så klokt det du skriver i att välja sin egen lycka och prioritera de bitar i livet man mår bra av. Så tänker jag också och är lyckligare än vad jag någonsin har varit tidigare i livet 🙂

  [Svara]

 • Svara Johanna Dahlin Nøddebo 11 februari, 2013 at 14:48

  Kan du inte gå lite djupare in på det hær med att jobba før att nå det man vill? Jag sitter just nu i en livskris dær jag kænner att jag fullstændigt har tappat bort mig sjælv och bara lever før min son. Jag behøver få all møjlig input før att ta tillbaks kontrollen och styra mitt liv dit jag vill nå så jag vore vældigt tacksam om du har lust och møjlighet att gå djupare in på æmnet.

  [Svara]

 • Svara Träningsglädje 11 februari, 2013 at 15:10

  jag tror stenhårt på att skapa sig det liv man vill. läste på pinterest: happiness depends on the quality of your thoughts. också tänkvärt tycker jag!

  [Svara]

 • Svara Lisa 11 februari, 2013 at 16:21

  Du är såååå inspirerande. Stort tack för bra blogg.

  [Svara]

 • Svara Uppochhoppa 11 februari, 2013 at 23:28

  Det stämmer verkligen. Att ta tag, och att våga satsa. Det är häftigt och stort. Tack för inspirationen!

  [Svara]

 • Lämna kommentar