Lofsan

Ny vecka

Vi kickar igång veckan med lite regn och nackspärr. Inte bästa starten kanske. Jag tog en Ipren och åkte buss istället för att cykla till jobbet, jag hoppas nacken släpper under dagen. Mina elever ska styrketräna idag så jag kan handleda mer än lyfta själv.

Jag fick fina bilder från igår av Anna – Trend o träning. Jag hade linne och antishaketights från Röhnisch och barfotaskor från Merrell på passet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara anneli 26 november, 2012 at 10:02

    Tack för galen träningsvärk, idag tar jag inte upp saker jag tappar och jag växlar inte bilen mer än nödvändigt så jag slipper koppla. Kommer inte ihåg om jag någonsin haft så här mycket träningsvärk i så många olika muskler samtidigt.

    http://lifeincerise.wordpress.com/

    [Svara]

  • Lämna kommentar