Lofsan

Ny vecka

Alltid lika impopulärt att vara ute på gården på förskolan för Sixtens del. Han älskar att vara inomhus och tjatar sig blå på att få gå in direkt. Baxter bryr sig inte och är nöjd bara han får spexa. Vi tog sovmorgon idag och startar dagen först nu klockan 09. Jag ska vidare mot Sats Stadion och köra SatsBaby med 30 mammor och 30 bebisar, love it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Michaela 20 februari, 2012 at 09:47

  Hej, jag har en fråga till dig om barnvagnar. Min bror väntar sitt andra barn och de är på jakt efter en syskonvagn. Jag har självklart tipsat dem om din barnvagnsblogg men jag undrar av vilket skäl ni gjorde er av med Donkeyn och köpte en Duet?

  [Svara]

 • Svara elinjosefine 20 februari, 2012 at 10:12

  Önskar er en fin fin måndag 🙂

  [Svara]

 • Svara Lisa 23 februari, 2012 at 10:47

  Hej!

  Härlig, peppande blogg. 🙂 Älskar mattan, kan jag möjligtvis få veta vart ni köpte den?

  [Svara]

 • Lämna kommentar