Lofsan

Ny vecka

Redan måndag. Vad hände?!

Baxter och jag har SatsBaby på Stadion på schemat nu på förmiddagen och sedan ska jag jobba hemifrån några timmar. I kväll har jag en träningsdate med Miss Agda. Utan kids på MiniSats! 🙂


Sixtens mössa är från Molo och går att vända utochin. Då blir den svart med stora stjärnor på. I love!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Agneta 19 september, 2011 at 10:34

  Härlig den nya lägenheten ser ut! Så bra med uteplats. En fråga; hur gamla är de andra tre barnen?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  de är 8, 14 och 19 år gamla.

  [Svara]

 • Svara Angelica 19 september, 2011 at 20:09

  Fin kofta/jacka Sixten har på sig! =) Är det softshelljacka eller, syns inte riktigt? Vad för märke? Såg han hade nån liknande superfin innan också, vit eller nåt va?
  Verkar vara smidiga till regnbyxor när det inte är så kallt och regnigt ute men ändå blött.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  det är en slät fleece från Houdini, den vita är likadan med hål för tummen nedtill. Sixten gillar att ha lite tajtare kläder när han ska leka så att det är lättare att röra sig. Kolla efter figursydda fleeetröjor.

  [Svara]

  Angelica Reply:

  Jaha, det ska jag kolla efter. Finns inte så mycket figursydda fleece tycker jag, tyvärr, särskilt inte i icke tjejiga färger. Vet du nåt annat märke som har liknande bra fleece?
  Har ni mycket typ skalkläder och sånt till barnen nu på hösten eller är det galonbyxor som gäller? Är ju så mycket prat om att alltska andas bra o det ska vara Polarn kläder till allt…. Men egentligen är man ju inte ute några längre stunder när det väl regnar mycket o barnen, eller min 2 årige kille i alla fall, är inte så förtjust i att vara ute så mycket värdet regnar så ibland känns det lite för mycket att ha alla de där superduper vattentäta skalkläderna….
  Vad har era barn för ytterkläder nu under hösten innan det är dags för vinteroverall?

  [Svara]

 • Lämna kommentar