Lofsan, Röhnisch Running School

Ny träningsgarderob

Ett av mina bästa motivationstips till att komma igång med träningen efter ett uppehåll är att köpa nya träningskläder. Jag är inget modefan av vanliga kläder och köper något nytt i princip bara när vi är i London eller New York men träningskläder är jag nästan besatt av. I och för sig jobbar jag ju i träningskläder samtidigt som jag också tränar mycket så det går ju åt en hel del varje vecka.

Barnens förskola har två planeringsdagar denna vecka så jag och gräbsen tog en dag på stan med besök i Röhnischbutiken för att kolla vad de fått in nytt för hösten, äta lunch med en vän och mellisglass i Gallerian. Det kändes lite som en förlängning av semestern. Imorgon ska jag jobba så då får Hans hänga med gräbsen istället.

Det kommer att synas lite nya kläder i bloggen och på min instagram (@lofsans) framöver, nu vet ni var de finns att hitta! 🙂


Dagens Baxter som vuxit under sommaren. Nu har han slutat med blöja. Han fyller 3 år i oktober.


Vi träffade min PT-kund Titti i Röhnischbutiken på Norrlandsgatan. Till höger är Therese från Röhnisch.


Sixten och Baxter är vana att hänga med på saker. Sixten är lite smidigare än Baxter men ju äldre Baxter blir desto mer resonabel blir han.


Med varsin ipad fungerar långshopping och långlunch bra. Deras favoritapp just nu är Dumma Mej-spelet. Ipadsen skyddas av fodralen vi fått från Lifeproof.


Vi tänkte köpa yoghurtglass i Gallerian men det var så lång kö så det fick bli italienska vid entrén istället. Therese är världens gulligaste tjej och efter en hel dag tillsammans har vi planerat massa roliga saker för hösten. Håll bland annat utkik efter en ny omgång av Röhnisch Running School som vi körde i våras. Då fokuserade vi på 5 km, nu blir det 10 km där Alla kan träna också är med och coachar.


Nya Shapetights med hög midja som man kan vika ner, supersköna, fick följa med hem. Efter mina graviditeter hade jag älskat den höga midjan när magmusklerna och huden fortfarande är uttänjd och magen ska hållas på plats. Tipstips!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Kommentarer

 • Svara Karin FitnessochHälsa 15 augusti, 2013 at 20:07

  Låter som en super mysig dag ju; alltid lika kul med nya träningskläder! Och vad duktiga de är, grabbarna, som hänger med på shopping och långlunch!

  [Svara]

 • Svara Kristina 15 augusti, 2013 at 20:20

  Om man inte har varit gravid på 14 år, men ändå känner ett behov av de där Shapetightsen. Den känslan. Får bli en sväng till Norrlandsgatan nästa gång jag är i stan. Jag får ju numera dessutom shoppa i lugn och ro. 😀

  [Svara]

 • Svara nina 15 augusti, 2013 at 20:44

  Åh, vad glad jag blir över fortsättning på running school:) kör just nu på det första pogrammet å det är så bra upplägg. Kännerig så taggad för löpningen nu som jag varit ifrån i några år…
  Din blogg är för övrigt väldigt inspirerande:)
  Ha en bra helg, Nina

  [Svara]

 • Svara lillal 15 augusti, 2013 at 21:28

  Snygga 😉 Snälla killar du har ;:) Ha en fin kväll, kramar

  [Svara]

 • Svara saras träningsblogg 16 augusti, 2013 at 06:59

  Dom brallornabhar jag spanat på 🙂 vill ha!!!

  [Svara]

 • Svara Tove Kungsholmen 16 augusti, 2013 at 07:02

  Snyggt! 🙂 Gillade de nya tightsen och den orange färgen när jag var i butiken. Det lät konstigt…för trött.

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 16 augusti, 2013 at 08:00

  Det skulle vara intressant att få kika in i din träningsgarderob och se hur mycket olika träningskläder och skor etc du har. Du har ju tidigare skrivit om hur skönt det är att rensa hemma bland kläder och i badrummet etc, vilket jag verkligen håller med dig om, men hur tänker du när det gäller rensning av träningsgarderoben? Vad får ett träningsplagg att åka ut?

  Jag skrev här om dagen ett inlägg om Fem steg mot en ättare garderob, och det enda jag inte tycker passar när det gäller träningsgarderoben är att använda färre färger. I min träningsgarderob finns det knappt någon färg som inte är representerad, medan jag försöker hålla nere antalet färger i min vanliga garderob för att kunna kombinera kläder kort och tvärs i större utsträckning.
  http://minimalisterna.se/fem-steg-mot-en-lattare-garderob/

  [Svara]

 • Svara Karin 16 augusti, 2013 at 12:14

  Vilket bra tips på tights, sånna skulle jag vilja ha!:) Och håller verkligen med, finns det något så peppande som nya färgglada träningskläder?

  [Svara]

 • Svara Lotta 16 augusti, 2013 at 15:44

  Hej!
  Beställde träningstights med gröna detaljer. De är de skönaste jag haft och så himla bra med lite Högre midja . Man kan liksom koncentrera sig och köra järnet eftersom man inte behöver rätta till byxorna varje gång man böjt sig. Kan varmt rekommendera dem. Ha en trevlig helg och keep up the good work – du är en superbra inspiratör.

  [Svara]

 • Svara Jenny 17 augusti, 2013 at 07:44

  Har du tips på var man kan köpa snygga träningskläder för gravida?
  Jag är halvvägs genom min graviditet och de vanliga tränings tightsen sitter inte bekvämt längre.

  [Svara]

 • Svara Vivi 17 augusti, 2013 at 12:54

  Å, det är så kul att köpa träningskläder, men svårt tycker jag det är att ha någonstans att lägga/hänga kläderna man har ”påbörjat” om du förstår. Tvättar dem inte efter varje träningstillfälle.. Något tips?

  [Svara]

 • Svara Sofia Ider 18 augusti, 2013 at 19:49

  Läste om Röhnisch running school… hur gör jag för att veta och vara beredd när det sätter igång?!? verkar ju super bra!

  [Svara]

 • Svara Sofia Karlsson 25 september, 2016 at 21:44

  Hej!
  Behöver tips på tights som inte är så avslöjande om det kommer några droppar kiss under passet… Händer mig inte alls ofta men det har hänt och vill därför vara på den säkra sidan.. Mina svarta Nike är inte så bra på detta… Kanske för matt tyg..?

  [Svara]

 • Lämna kommentar