Lofsan

Ny syskonvagn? Mountain Buggy Duo

Jag funderar på att köpa en Mountain Buggy Duo, Urban Jungles syskonvagn, så jag provkörde den i butiken idag. Den är bara några centimeter bredare än vår Terrain men känns gigantisk. Är det någon av er som använder den? Fördelar? Nackdelar? Går den in i era bilar? Lättkörd? Varukorgen? Bredd på sittdelarna?

Om jag byter till syskonvagnen ska jag sälja min iCandy med alla delar och använda Mountain Buggy Terrain som vardagsvagn med ståbräda till och från förskolan. Syskonvagnen får köras till Ica, på fredagar när Sixten är hemma och under helgerna. Han sover fortfarande i vagnen på helgerna och därför vill jag inte bara ha en ståbräda till honom. Baxter vill jag helst ha bakåtvänd men det går inte med icandyns syskondel som är aktuell när han vuxit ur babyskyddet. Dessutom börjar Sixten växa ur sin sittdel som ni kan se på bilden. Jag älskar iCandy Peach och är supernöjd med den men jag är lite extra kär i Mountain Buggy Terrain. Den behöver dock kompletteras med en vagn där båda barnen kan sitta bra. iCandy Peach är i första hand en singelvagn som kompletteras med en extra sittdel men när Baxter blir äldre behövs en vagn där båda barnen är VIP liksom. Ingen av gräbsen ska behöva lida eller åka ”sämre” än den andra. Jag syftar framförallt på Phil and Ted där man sitter bakom och nästan nere på asfalten.

Kom gärna med era reflektioner kring syskonvagnsdjungeln och vad ni tror skulle passa oss.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Cissi - Mamma till Nathalie och Leo 21 april, 2011 at 08:26

  Hej!
  Vi har en phil & teds och den är verkligen super, var också fundersam med att ena får sitta ”under” den andra men hittills funkar det jättebra och den är verkligen jättesmidig!
  Har flera vänner med samma vagn och deras barn vill sitta under allihop eftersom det blir som en mysig koja 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Ja, jag kan tänka mig att det blir mysigt men nja, jag har svårt för framhjulskonstruktionen.

  [Svara]

 • Lämna kommentar