Lofsan

Ny säsong av Biggest Loser

 Idag drar den nya säsongen av Biggest Loser igång på Sjuan. Jag har följt flera deltagare från förra säsongen; både Emma Eklund och Simon Kachoa under det senaste året och jag är så glad över hur bra det går för dom. Emma föreläste på Blogger Boot Camp förra lördagen samtidigt som jag körde mitt pass så jag missade tyvärr henne men jag ser fram emot att få höra henne dela med sig av hennes resa. För mig som aldrig varit överviktig (om man inte bortser från när jag var höggravid med Sixten) eller haft en ätstörningsproblematik är det svårt att förstå hur det känns att leva i en kropp som inte känns som ens egen. Jag är så imponerad över dessa personer som vågar ta tag i problem som tynger dom och jag tror att vi alla kan lära av deltagarna i Biggest Loser. Det är aldrig försent att förändra sitt liv, oavsett om det handlar om kropp (som i deltagarna i Biggest Loser), karriär, relationer, ekonomi, livsstil, boende och så vidare. Den drivkraft deltagarna i Biggest Loser besitter borde vi alla inspireras en aning av för att förändra det vi inte är nöjda med!

Biggest_Loser_TV4_DavidEinar_1905_1

Missa inte Biggest Loser ikväll klockan 21 på Sjuan!

 

I samarbete med Biggest Loser. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Anna 31 mars, 2014 at 09:54

  Vad roligt! Ska såklart sitta bänkad i kväll.
  Deltagarna är så fantastiskt duktiga! Hejja alla!

  Anna

  [Svara]

 • Svara Anne 31 mars, 2014 at 15:00

  Nej, det är aldrig försent att förändra sig. Och ja, jag kommer följa (och låta mig inspireras) av deltagarna. Bra skrivet Lofsan! Kram, Anne

  [Svara]

 • Svara Emma Eklund 1 april, 2014 at 09:33

  Tack för fina ord Lofsan! Jag har så länge velat träffa dig och ge dig en kram, jag ser dig ju överallt och framförallt iom löpning som blivit en sån stor del av min träning 🙂 Hoppas vi ses framöver!
  Kram kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar