Lofsan

Ny podcast i Joller

I våras spelade jag och ett gäng bloggare in en podcastserie tillsammans Philips. Serien blev väldigt uppskattad och vi blev nominerade till Årets Podcast. Det avsnitt där jag och Anna aka Apan diskuterar Mammakroppen blev det mest lyssnade avsnittet, det är så roligt!

Nu spelar vi in nya avsnitt i serien och på måndag är det min och Natashjas tur att diskutera bebisar och graviditeter. Inspelningen sker på Junibacken och ni har möjlighet att styra innehållet. Vad vill ni att vi ska prata om inom ämnet? Tipsa mig gärna!


Sök på Joller i ITunes så hittar du de förra avsnitten i podcastserien!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara M 8 september, 2013 at 09:17

  Hej! I våras eller kanske var det i somras så skrev du att det var stora förändringar på gång under hösten. Jag har sedan ett bra tag märkt att du skriver mycket mindre om träning, färre filmade övningar och färre pass läggs ut. Din blogg handlar nu mer om familj och vanliga livet. Är det det som är den stora förändringen, att du inte ska dela med dig så mycket av träningstips mm längre?
  Inget anklagande, jag bara undrar. Vill i så fall säga att jag saknar dig som träningsinspiratör och jag saknar dina upplägg och övningar. SÅ bra!

  Allt gott!

  //M

  [Svara]

  admin Reply:

  Jag jobbar 12-15 timmar per dygn så det finns inte lika mycket utrymme i vardagen till bloggen. Å andra sidan har jag ju gjort mycket arbete för TV4 som ju på ett sätt är material som hamnar på bloggen i ett annat format.

  [Svara]

 • Svara Olivia 9 september, 2013 at 01:45

  Vad kul!

  [Svara]

 • Svara Maria 9 september, 2013 at 08:14

  Jag skulle vilja höra dig/er prata om mat vid graviditet. Detta ständiga vad får man/ vad får man inte äta som gravid. Även fenomenet ”nu passar jag på att äta vad jag vill, jag är ju ändå gravid”. Alltså äter onyttig mat bara för att man blir ju ändå ”tjock”.

  Lite tankar om man och graviditet helt enkelt 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar