Lofsan

Ny människa

Vilket grymt avslut det blev på den här resan! Jag känner mig som en helt ny människa efter 2,5 timme behandlingar. Det ingick fotbehandling, helkroppsmassage, ansiktsbehandling och hårbottenmassage i paketet Norrsken som jag beställde. Jag har en förmåga att haka upp mig på småsaker och går och ältar och tänker på dom men när jag gör såna här grejer så får jag sån bra distans och kan tänka mer effektivt och i nya banor. Bra för hjärnan!

Jag var så insmörjd och hal att jag hoppade över bad i poolerna och istället blev det en lunch ute i restaurangen med tortellini och glass med bär till efterrätt. Nu har vi handlat lite gott inför TV-kvällen framför Gladiatorerna. När jag sökte till Gladiatorerna så såg jag det som en riktigt kul grej. När det gick så bra på testerna att jag faktiskt blev uttagen till tävlingen och sedan till och med vann mitt program och på en tid som tog mig till semifinal så kändes det nästan overkligt. Det känns helt fantastiskt att ”lilla” jag platsar i det grymma gäng som ni sett kämpa i programmet på fredagarna. Av alla semifinalister är jag den enda som är mamma, det gör mig så stolt att få representera alla starka morsor runt om i Sverige. Livet tar inte slut för att man får barn. Det är då livet tar en ny vändning och man får en ny chans att ”skapa” sig själv.


Fångad av en stormvind utanför Copperhill.


Rätt okej utsikt grön spat…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Carola 1 mars, 2013 at 16:19

  Åh jag älskar Gladiatorerna och blir ofta så sjukt impad av utmanarna!! Så kul när du är med nu när jag börjat läsa din blogg för inte så jättelänge sedan. Hejar såklart på dig ikväll! 🙂

  [Svara]

 • Svara Aniika 1 mars, 2013 at 18:47

  Heja Lofsan!

  [Svara]

 • Svara Victoria 1 mars, 2013 at 20:09

  Lovisa! Du är så enormt inspirerande! Jag är lite nyfiken på dina träningsupplägg och har lite frågor. Du arbetar delvis som PT, visst? Kan man få kontakt med dig för träningshjälp och liknande??

  Nu ska jag kika på dig på Gladiatorerna!

  Kram
  Victoria

  [Svara]

 • Svara Veronica 2 mars, 2013 at 06:21

  Finner motivation när jag ser din kropp:)
  Ska bara vänta till bebis kommit ut.
  Har du några fina övningar till en höggravid?
  Har tappat motivationen ett slag:(

  [Svara]

 • Svara Sandra 2 mars, 2013 at 09:47

  Vet du när nästa säsong av ”född 2010” sänds ?

  [Svara]

 • Svara ellinor 2 mars, 2013 at 11:49

  Du var helt fantastisk i gladiatorerna igår. Positiv och glad, inget tjaffs och svordomar utan du kämpade på och log genom hela programmet. Otroligt kul att se!! Super bra jobbat!!

  [Svara]

 • Svara anna 3 mars, 2013 at 20:05

  Du är grym. Jag är småbarnsmamma och det betyder massor att se dig och veta att du också har två små hemma och att det ändå går att bli bättre, starkare och mer vältränad än någonsin. Jag har blivit både starkare och snabbare sen barnen. De ger energi och en känsla av att vara bäst i världen – trots att de stjäl väldigt många timmar (och mycket energi) som man tidigare kunde ägna åt träning.

  [Svara]

 • Svara The Lifting Bay | Building Better Bodies 4 mars, 2013 at 03:34

  Grym form och trevlig blogg, fortsätt såhär!

  [Svara]

 • Lämna kommentar