Lofsan

Nu skulle man…

…haft de där Hunterstövlarna jag inte köpte i New York. 🙁

Det regnar i sidled och jag är sjukt osugen på att gå ut. Kan någon teleportera mig till Vapiano på Kungsbron?!


Jaja, det är ju så värt att gå dit, det vet jag! Funderar på att gå förbi Hötorgshallen efteråt och köpa lite gott till imorgon, midsommarafton sägs det?! Jag firar nog inte sånt. Otraditionell, jag vet. Vi åkte ju till New York på julafton senast. Sån är jag och har alltid varit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Eva 23 juni, 2011 at 11:32

  Jag tycker också det är jobbigt med ’högtider’. Tacka vet jag spontandagar och -resor.

  [Svara]

 • Svara Miss Agda 23 juni, 2011 at 13:59

  Jag skulle inte klara mig utan mina Hunters, även om jag varit lite besviken på att naturgummi lätt blir ganska grått… Precis hemkommen från en blöt Hunters-promenad. Kram

  [Svara]

 • Svara Lisa 23 juni, 2011 at 14:58

  Köpte mina Hunter på Country Attire UK. När jag köpte var det fri frakt (är det alltid kanske?), hade dem hemma på bara några dar. Typ 700 pix. Mkt bra och billigt!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Hmm… Nu blev jag sugen!! Pallar inte vänta till november. 🙂

  [Svara]

 • Svara Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen 23 juni, 2011 at 17:13

  I dagens ruskväder när jag skulle hämta på dagis slogs jag av tanken: VARFÖR har jag inga regnkläder till mig själv??? Orutinerad småbarnsmorsa, tänkte jag då 😉 Skönt att höra att det är fler som inte blir helt midsommar-uppspelta.

  Som svar på din kommentar hos mig: Det är nödvändigtvis inte MINA frågor jag staplar upp, det är en del i mitt tänk att man alltid ska ifrågasätta och tänka själv. Det ger de som läser inlägget en aning om att man kanske ska tänka över vad de redovisar. Självklart ger en redovisning av en stor (20 årig) studie i en tidning som en artikel inte rättvisa åt allt som studien kommit fram till. Långt ifrån. Men om du visste hur många det är som tolkar texter konstigt, och tar in information bokstavligen utan att tänka, sålla eller fundera, typ : ”Jaha, då äter jag grönsaker varje dag, så är jag smal för evigt, och det spelar ingen roll att jag brukar supa skallen av mig, för grönsakerna gör mig smal för evigt”.

  Jag hade gärna läst studien, dock, och inte bara vid DN eller Aftonbladet. Att löpsedlarnas övriga ”mirakel-metoder” inte fungerar vet jag redan, men det finns ju de som tror på dem också. Och att de funkar långsiktigt.

  [Svara]

 • Lämna kommentar