Lofsan

Nu lyfter vi!

Äntligen är det dags för oss att åka till New York!
 
 Jag sov som en sten efter de 5 sista avsnitten av Modern Family på Netflix men drömde om märkliga krig och invasioner. Hotellfrukosten på Clarion Arlanda serveras redan klockan 05 så jag har ätit gröt, frukt och lite våffla med grädde.
 
 Nästa gång vi hörs så har vi nått Manhattan, jag är så exalterad! Min favoritplats på jorden och mitt fjärde marathon samtidigt. Helt ofattbart! För två år sedan var vi i New York precis när stormen Sandy gått förbi och marathon blev inställt. Tänk om jag då visste att jag år 2014 springer 3 marathon. Och dessutom kan njuta av det. Vad härligt och spännande livet är när kroppen får bestämma!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Johanna Westberg 31 oktober, 2014 at 10:16

    Lycka till!

    [Svara]

  • Lämna kommentar