Lofsan

Nu kommer vi!

Med fullpackad baklucka, Charioten tar mindre plats än vad man kan tro, det är stora väskorna med kläder som tar mest plats, takbox full med skidor: två par längdskidor, tre par utförsskidor och skidor till vagnen plus tre barn i baksätet är vi äntligen på väg upp till Tandådalen. Det vankas drivein på Donken i Gävle annars kör vi så länge som de två yngsta sover.

-20 och strålande sol rapporterar min mamma från stugan, jag hoppas det håller i sig hela veckan ut. Det spritter i benen på mig och jag vet inte vad jag ska göra först: springa med dubbskorna, skida med vagnen eller ladda liftkortet. Jag vill hyra telemarkskidor en dag också. Jag älskar att åka telisar och Hans är grym. Jag har aldrig sett någon åka telisar bättre än honom.


Vintern 2009 var vi i Val d’Isère och jag var gravid i vecka 18-19.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Maria 31 januari, 2012 at 19:35

  Sixten får väl testa backen också? 🙂

  [Svara]

 • Svara Johanna 31 januari, 2012 at 22:05

  Å gud vad härligt!!

  [Svara]

 • Svara black dresses with lace sleeves 12 december, 2013 at 13:54

  I have not checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend

  [Svara]

 • Lämna kommentar