Lofsan

Nu har det släppt

Det har verkligen släppt för Sixten med hans skidåkning idag. Självförtroendet är på topp och jag imponeras över hans resonerande när han ramlar. Först tar han reda på vad det var som gjorde att han ramlade, sedan bestämmer han sig för vad han måste lära sig för att inte ramla nästa gång. Han tränar på att bromsa, svänga eller stanna och så klarar han det han inte gjorde första gången. Jag kan se mig själv väldigt tydligt i honom fast jag tror aldrig att jag har träffat någon som är så positivt inställd till allting. Det är en fröjd för mig att få följa Sixten i hans motoriska utveckling och jag vet att skidåkning, fotbollsspelande och dansande är super för honom. Det gör så mycket för den mentala styrkan att kunna känna sig bra på någonting och att känna att man duger. Vi alla behöver hitta vår ”grej”!
 


Så här ser min outfit i backen ut. Jag kör på Peak Performance ytterst med Hestra handskar och Salomonhjälm. Jag älskar förra årets nya googles från Gucci och Synsam.
 
 


Sixten använder mycket tecken just nu och tummen upp är flitigt använt. Barnen har overaller från Isbjörn of Sweden och hjälmar från Stadium. Jag köpte nya googles till Sixten och han valde grymmaste kombon med rosa och turkos. Reimas handskar är perfekta för små händer som ändå vill ha separata fingrar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar