Lofsan

Nu drar vi!

Väskan är packad, om än i svåraste laget att stänga. Strax kommer en bil och hämtar upp mig och sedan är det fullt ös till på söndag kväll när jag kommer tillbaka till Stockholm. Så himla najs!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sandra 20 maj, 2011 at 13:18

  Hoppas att du får en skön helg! Jag har en önskan till bloggen, jag skulle vilja se ditt veckoträningsupplägg och hur du tänker. Sen beror det ju alltid på hur veckan bli och hur barnen mår men ändå. Det skulle vara kul om du på måndagen visade hur du tänkte träna i veckan. Hur många dagar styrka hur mycker power walk/löpning. Vad de olika styrkepassen innehåller. Vilka muskelgrupper du kör med vad osv. Jag hade också velat veta hur du lägger upp det om man bara kan träna styrka två dagar i veckan. Hur ser passen ut då? Om jag kan träna styrka fyra dagar, hur lägger jag upp det? Hur ofta kör du mage osv osv. Jag har för mig att du gjorde lite så förr men det får gärna komma tillbaka. Tack tack!

  [Svara]

 • Svara Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a 20 maj, 2011 at 19:15

  Ha det riktigt jäkla skitkul, och njut gärnet!!!..vi kanske stöter på varandra…ni har iallafall tur med vädret i denna helgen…!!! good luck bruttan haha. puss

  [Svara]

 • Svara Gabriel 21 maj, 2011 at 11:14

  Hej.. Ville bara skriva att du har en schysst blogg med cool design.. Inspirerande.. Har själv startat en pappablogg om mitt liv och mina äventyr som ensamstående pappa till mina grabbar Leon och Mio.. Bröderna Brothers.. Kram Gabriel..

  [Svara]

 • Lämna kommentar