Lofsan

Nu drar vi & Madonnavinnaren

Sickan står redo i hallen och trampar i väntan på taxin, bara två timmar kvar. 🙂

Vi har delat upp oss så Baxter och jag åker buss till Arlanda Express och de andra tre tar taxi dit med allt bagage. Arlanda Express har 2 för 1 och alla barn åker gratis så det blir perfekt istället för taxi hela vägen. Jag älskar Arlanda Express, värsta stämningsinfinnaren på väg mot nya platser i världen.

Sen är ni väl sjukt nyfikna över vem som vann resan till Göteborg och Madonnakonserten?! Det var ju nästan omöjligt att välja en vinnare, jag skulle vilja att ALLA ni fick vinna. Till slut valde jag i alla fall en vinnare och jag hoppas ni andra inte blir alltför avundsjuka:

”Om jag bara fick lyssna på musik från en artist resten av livet skulle jag välja Madonna, det finns så många bra låtar. Men favoriten blir ändå ”Mother and Father” (2003), den är lite udda men den har ändå fastnat hos mig.

Det vore helt underbart att kunna överraska pojkvännen med biljetter till The MDNA Tour i Göteborg. Vi har ganska olika musiksmak i och med ålderskillnaden (jag 30 han 50) men Madonna är en självklar gemensam favorit.
Vi har inte så omfattande semesterplaner så en tripp till Göteborg skulle bli sommarens höjdpunkt!”

Grattis Anna, du kommer att bli kontaktad via mail på måndag av Vita Coco som bjuder på resan, hotellet och Madonnabiljetterna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara ♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två ♥ http://tumadres.se 30 juni, 2012 at 12:33

  Trevlig resa! ☺
  Turkiet är helt underbart… Maten, människorna, shoppingen, stränderna och VÄRMEN (det var 45 grader varmt de festa dagar vi var där)…

  Njut, njut, njut!

  [Svara]

 • Svara Anna 30 juni, 2012 at 13:40

  Wiihoo!! Så himla roligt, vi är jätteglada 🙂 Pojkvännen har fixat ledigt och vi är redo att ÅKA! Tack Lovisa och Vita Coco!

  [Svara]

 • Svara Natali bloggar om LIVET 30 juni, 2012 at 20:00

  Den där väskan är så söt – ha en fin semester !!

  [Svara]

 • Lämna kommentar