Lofsan

Nu drar vi!

Jihaaa! Äntligen är vi ombord på Silja Symphomy och kapten har precis flaggat i högtalarna att vi strax lämnar kajen. Vi har två stycken deluxehytter bredvid varandra. Baxter och jag delar en stor dubbelsäng och Sixten, Tom och Hans har en egen hytt. Baxter och jag bor granne med min fina bloggkollega Åse och hennes tjejer. Vi har samma program denna helg fast vi bor på olika hotell. Nu startar vi resan och semestern med att vinka hejdå till Stockholm från soldäcket högst upp. Solen steker och livet känns lite extra bra!


Baxter och jag är taggade!


Vi skojar alltid om att Baxter är manliga motsvarigheten till Lilla My.


Här ska jag shoppa parfym ikväll. /-)


Sixten somnade i bilen på vägen till Värtahamnen och sover än, det bådar gott inför kvällen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Anna 9 maj, 2013 at 19:59

  Välkomna till Helsingfors! Om det är fint väder så rekommenderar jag att ni tittar lite på Salutorget och sen tar båten över till Sveaborg – man tar båten som går längst till vänster på torget, det är den reguljära (ta inte turistbåtarna, de är svindyra). Enormt fint att gå runt och titta, spännande för barnen och fina gamla hus. Finns en gammal ubåt man kan gå in i!

  Fazers café är väldigt traditionellt men vackert och fullt med choklad, förstås. Säkert en höjdare för pojkarna. Ligger mitt i stan, bara fråga er fram.

  Hoppas ni får en fin helg!

  [Svara]

 • Svara Saras Träningblogg 10 maj, 2013 at 06:36

  Kul! Ha en trevlig resa 😀

  [Svara]

 • Svara Annika 10 maj, 2013 at 15:57

  Hej! Fungerar det bra med ståbrädan till Buffalon? Funderar på att sälja min Cameleon och istället köpa en Buffalo eftersom det känns onaturligt för mig att gå när ståbrädan är fäst på Cameleon. Jag sparkar hela tiden i hjulet…

  [Svara]

 • Lämna kommentar