Lofsan

Nu bär det snart av!

Vi har haft en asnajs dag och snart lämnar jag gräbsen för att köra slut på deltagarna på mitt Crosstrainingpass. Det är flera som vill se upplägget så jag publicerar det ikväll!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Erika 26 januari, 2011 at 19:47

  Tips! Behöver du nya träningskläder? Då kan jag tipsa dig om Casalls utförsäljning som jag var på idag; Kläder och träningsredskap från föregående års kollektioner och andrahandssortering och demoexemplar. Fanns massor me snyggt och det var så bra priser 🙂 Varje dag packar de upp nytt sa de och det bästa var nog att det var så barnvagnsvänligt 🙂
  Linnegatan 89 B (Garnisonen)
  7-19 i morgon
  10-18 på fredag

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Kul! Kanske blir ett besök dit imorgon!

  [Svara]

 • Svara Erika 26 januari, 2011 at 19:49

  Hur gick passet förresten? Jag har aldrig kört Crosstraining.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Det gick så jädra bra!! Nu är det Training for runners i 6 veckor men sen är min klass tillbaka igen.

  [Svara]

 • Lämna kommentar