Lofsan

Nu är det slut

Ett av mitt livs mest intensiva veckor är till ända, vilket antiklimax. Nu sitter jag på flygplatsen i Umeå och väntar på mitt plan hem. På Hälsocamp har vi haft en dag med fokus på sinne och inre balans. Vi startade dagen med ett yogapass och sedan en föreläsning på ämnet Mindfulnes med helt fantastiska Sanna från Myaflow i Umeå. Sanna är min totala motsats; det är inte för inte som jag kallas för Terriern av mina kollegor medan Sanna motsvarar den mest lugna och harmoniserade människa ni kan föreställa er. Vi skojade om att vi kompletterar varandra rätt bra med våra extremt tydliga olikheter. Jag har inga problem att virvla in som en stormvind hetsig och PÅ men nog skulle jag behöva lite mer inre lugn och bättre förmåga att slappna av och fokusera inåt, precis som Sanna. Sanna jobbar med just sånt; både som PT, instruktör och utbildare. In och läs mer!


Jag reser med bara handbagage hit till Umeå. Min träningsryggsäck från Salomon; XA20 är en lättviktsryggsäck på 20 liter som är perfekt både till transportlöpning och som komplement till resväska. Den har fått följa med både till Karlstad och Holmön och får sig en resa till både Turkiet och Skåne i sommar så att den inte tröttnar på att bara få sitta på ryggen till och från jobbet. 🙂


Imorgon är det Stockholm Marathon och jag ska heja på både nära och kära som ska springa, vilka bloggläsare kommer jag se på stan? Ska nån av er springa, eller ska ni heja på?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Heja mamma! 1 juni, 2012 at 17:53

  Klart jag springer! Vi syns!

  [Svara]

 • Svara Natasha 1 juni, 2012 at 18:01

  Hej!
  du som reser mycket, hur är det med handbagage på flyget, får man ta med ett handbagage även till en 2,5 åring? vore jättenajs om du kunde svara på det 🙂
  kram!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jepp, det får ni! 🙂

  [Svara]

  Natasha Reply:

  Super! Tack för svaret 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 1 juni, 2012 at 20:01

  Japp, Sanna är en fantastisk människa och yogainstruktör. De framsteg jag har gjort fysiskt och mentalt på mattan med henne är stora. Det hade varit kul att träffa dig i verkligheten när du nu är i trakterna men det var inte genomförbart rent praktiskt. Du får komma tillbaka nån annan gång.

  [Svara]

 • Svara Anna L 2 juni, 2012 at 18:09

  Jag följde löparna via tvn. Vi hade en från orten som slog sitt personbästa och kom på en riktigt bra placering.
  Idag har vi bokat hotell. Det ska bli så himla spännande att få se dej!!!
  Kram och tack än en gång!

  [Svara]

 • Svara Lady Dahmer 2 juni, 2012 at 20:21

  Hälsocamp? Vad är det egentligen? Jag har funderat lite på det här med träningsläger… att få komma iväg och köra stenhårt en vecka för att få igång kroppen ordentligt.

  [Svara]

 • Svara Sofia 3 juni, 2012 at 12:07

  Vilka snygga jeans! Var är dom ifrån? 🙂
  Sen tänkte jag också kolla med dig om det finns nån kategori där alla dina videobloggar finns?
  Söker som en tok efter dina uteträningstips 😛

  [Svara]

 • Lämna kommentar