Lofsan

Nu är det helg!

Och det ska firas!

150 spänn i Liberokuponger står på spel.

Lämna en kommentar med ditt bästa helgtips senast på måndag kväll.

På tisdag skickar jag iväg kupongerna till bästa tipset.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Stina 19 mars, 2011 at 10:40

  Mitt bästa helgtips är att äta en stor frukost tillsammans med vänner. Det ger fler goda tillbehör och eftersom man inte alltid har tid att ses hursomhelst så passar vi på att utnyttja även frukosttiden till detta!

  Trevligt sällskap och en mätt mage är en bra inledning till helgens aktiviteter!

  Kram Stina

  [Svara]

 • Svara Linda 19 mars, 2011 at 13:28

  Mitt bästa helgtips är:
  – ge varandra sovmorgon
  – ät en god och lyxig frukost
  – träna
  – hitta på något tillsammans och gör alla ”måsten” i veckan, typ mathandling/städa/tvätta…
  – ät god mat som får ta tid att laga
  Så ser våra helger ut och jag älskar varje minut! ♥

  [Svara]

 • Svara Jenny 19 mars, 2011 at 17:24

  Vi tycker det är viktigt att göra någon gemensam aktivitet, helst utomhus, på helgen. Veckorna är ganska mycket av ett pusslande med arbetstider och allas aktiviteter, så därför känns det viktigt.

  Geocaching är därför mitt helgtips! Vi har barn mellan 0 och 10 år och ibland kan det vara svårt att hitta någon aktivitet som alla tycker är kul, men det funkar kalas! Alla kan delta på sina villkor, lillgrabben hänger i selen på ryggen och vi andra vandrar runt i skogar och marker vi annars aldrig skulle åka till och letar koordinater med hjälp av mobiler och kartor.

  Lite tävlingsmoment är det ju också, och det är ju aldrig fel!

  [Svara]

 • Svara Emelie S 19 mars, 2011 at 19:17

  Mitt tips är att storhandla mat för kommande vecka, vips så har man varenda eftermiddag till förfogande + att man har koll på vad man stoppar i sig. 🙂

  [Svara]

 • Svara Miss Agda- Nybliven mamma tränar 19 mars, 2011 at 21:23

  Mitt absolut bästa helgtips är genial faktiskt 😉 : Lämna kalendern tom (gäller hela familjen)! Gör det som faller er in. Spontanitet är det bästa och en bristvara i dagens samhälle.

  [Svara]

 • Svara Angelica 19 mars, 2011 at 22:44

  Vi går på babysim varje lördag, mysstund i massor. Då sonen är i fullständig däck efteråt brukar vi passa på att fika på stan eller hemma hos någon nära. Få möjligheten att bara vara vi två är mysigt. Helgen bjuder ofta på någon planering/handling till veckan som kommer samt god mat och umgänge! Det är helgmys för oss!

  [Svara]

 • Svara Anna 20 mars, 2011 at 17:45

  Picknick! Packa en korg fylld med godsaker, promenera iväg till en mysig park, skog, lekplats eller varför inte bara gå ut i trädgården om man har en sådan. Har man barn kan ju dessa leka loss och man själv kan njuta av det nerpackade innehållet i korgen! Inget går upp mot att avnjuta mat ute i naturen och samtidigt får eventuella barn bli av med rastlöshet och spring i benen!

  [Svara]

 • Lämna kommentar