Sixten

Nu är det härmed officiellt!

Härmed har Sixten officiellt avslutat sin krypperiod, 12 månader och 2 veckor gammal. Sedan tre dagar tillbaka har han inte tagit ett enda krypsteg utan går nu helt själv. Sixten älskar sina fotbollar och går gärna runt med dem i famnen eller sparkar dem framför sig. Han sätter sig fortfarande på rumpan i bland och fäller krokben på sig själv genom att fastna med ena foten bakom den andra, precis som jag när jag skulle lära mig åka telemark.

Jag är glad eftersom detta öppnar upp för en annan typ av garderob; lite mer styva jeans och stiligare överdelar som faktiskt syns. Och icke att förglömma: SKOR!!! Sixten har tappat bort sin ena Converse. Eller så var det kanske jag, i alla fall, ett par nya ska inköpas och så finns det flera par skor i storlek 22, 23 och 24 som väntar härhemma som är perfekta i höst, till hans fina jackor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Hille 21 augusti, 2010 at 15:49

  Hej vad fina ni är! tycker du har jättefin hårfärg. färgat själv lr salong. vad heter din färg? trevlig blogg förresten

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack!

  Jag färgar på salong, har ingen aning om vad färgen heter, den såg inte ut så här när den var ny, mycket har blekts ut under sommaren. Måste boka en ny tid hos frissan snart!

  [Svara]

 • Svara Kajsa 21 augusti, 2010 at 16:15

  Underbara bilder 🙂

  [Svara]

 • Svara morfar 21 augusti, 2010 at 21:59

  Håll i Sixten! Jag har bollar till dig och Signe!

  [Svara]

 • Lämna kommentar