Lofsan

Nostalgitripp

I samarbete med Stadium

I år fyller Stadium 30 år, vi är i princip jämnåriga!

För att fira födelsedagen så anordnar Stadium en fantastisk tävling där förstapriset är att du kan vinna presentkort att handla för på Stadium för 30.000 kronor. Övriga 5 vinnare kommer att vinna 1000 kronor att handla för på Stadium.

Tävlingen går ut på att du delar med dig av en bild av träningsminne från din barndom/ungdom med #ThrowbackTraining och taggar @stadium_jointhemovement på Instagram. Du kan läsa mer om reglerna hos Stadium på Instagram: @stadium_jointhemovement, där också vinnarna kommer utses av en jury på Stadium den 29:e och 30:e mars. Tävlingen pågår från idag till den 26:e mars.

Mitt tävlingsbidrag blir den här bilden från Nordiska mästerskapen i kanot från år 2000. I kanot tävlar man i K1, K2 och K4, på olika distanser från 200 meter och uppåt. På NM detta år var jag uttagen till 4 lopp, K2 och K4 200 meter och 500 meter. Vi vann alla 4 lopp! Här får jag och mina besättningskompisar Anna, Lina, Malin och jag våra medaljer. Detta är mitt bästa tävlingsminne från när jag var barn, jag vet varför jag känner så: Jag var så nervös att jag höll på att kräkas inför varje lopp men lyckades ändå att bara tänka positiva tankar, det var första gången jag klarade det inför en tävling.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar