Lofsan

Nostalgi med SatsBaby

Gud vad konstigt det känns med den sista dagen som föräldraledig. Imorgon börjar en nya era i våra liv och den vardag vi haft kommer aldrig åter. Jag hann bli lite nostalgisk med alla mammor och deras bebisar på passet idag. Jag har kört SatsBaby med både Sixten och Baxter sedan de varit 3 veckor gamla fram till att de börjat krypa men nu leker de inne på MiniSats istället. Aldrig mer en bebis på filten bredvid mig inne i salen! 🙁


Tröja från Blingo och Levisjeans.


Vagn från Quinny, nya modellen Moodd.

Nej, så ledsen är jag inte. Vårt nya liv kommer innehålla andra roliga saker istället och jag har lovat mig själv att aldrig fastna i ett hamsterhjul och låta vardagen bara rulla på. Varje kväll utser jag det bästa med just denna dag, vad jag har njutit allra mest av. Det finns så många små fantastiska detaljer som försvinner bland blöjbyten, tårar, matningar, påklädningar och så vidare som aldrig märks om man inte aktivt lyfter fram dem. Baxter till exempel är ett väldigt krävande barn som sällan är nöjd men de gånger han faktiskt sitter glad och leker, äter utan att skrika eller sover mer än ett par timmar i sträck är stunder som jag plockar med mig från just den dagen.


Vi har halva sista dagen kvar innan förskolestarten och gräbsen tar halvtidsvila i varsin vagn, de somnade i bilen på vägen hem båda två. Sedan blir det en sen lunch och några planerade timmar som vi tar som de kommer. Life is fantastic!


Body från Blingo och byxor och krypstrumpor från Polarn o Pyret.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara föräldrafitness 14 november, 2011 at 13:33

  Man kommer ihåg de mysiga stunderna längre fram i livet, gnäll och missnöje tror jag att man förtränger.

  [Svara]

 • Svara mammaspring 14 november, 2011 at 17:12

  wow vad fina armar du har!!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar