Lofsan

No more napp

Vilken festlig dag vi hade igår. Vi var på 2-årskalas hos min bror, åt tårta och hängde med min familj. Sixten och Baxter hade med sig Duplo i present och så gav vi två tuffa skålar i plexiglas i inflyttningspresent. På vägen hem stannade vi till på Hemmakväll på Kungsholmstorg och barnen fick välja några godisar. Förr i tiden kunde jag köpa 300-400 gram i en påse till mig själv men numer känns 100 gram lagom.

Hans och Tompa hade varit på Eriksdalsbadet medan vi var borta. Galet mycket folk tydligen. Vi köpte takeawaymiddag till allihopa, Hans stora kille var här hela kvällen. Hans och jag delade på sashimi och nudelwok. Sedan åkte jag hem till Agnes och Henric en sväng. Vi kollade på lite film och åt edamamebönor. Jag har bara ätit det på japanska restauranger tidigare men det blir ju riktigt gott att göra hemma också. Mot frysdisken! 🙂

Idag får Hans sovmorgon. När Sats öppnar ska vi träna lite och sedan göra någon utflykt till Kista, Bromma Blocks eller Nacka Forum. Det är nästan minus 20 grader här och det gör ont i kinderna så parkhäng känns inte så lockande. Ikväll ska jag fylla på mina fransar igen. Det är ju mentalt beroendeframkallande. 🙂


Vi trodde aldrig att det skulle ske. Och att det skulle gå så lätt. Men nu är det officiellt: Baxter aka Nappkungen har slutat med napp. Han bara bestämde sig själv, somnade utan napp, vaknade utan napp och så var det klart. Nu har han kastat alla nappar i soporna och är stolt som få. 2 år och 3 månader gammal.


Sixten slutade också med napp helt på eget initiativ. Vi var på flyget till Kreta förra sommaren när han somnade utan napp för första gången och sedan ville han inte ha den längre. 1 år och 11 månader gammal.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Therese 20 januari, 2013 at 12:06

  Hur gjorde ni med endamamebönerna? Är det samma som sojabönor?

  [Svara]

 • Svara Carina 20 januari, 2013 at 21:53

  Heja Baxter! Mycket bra gjort! Får se när min 2,5 åring vill sluta, snart hoppas jag.

  [Svara]

 • Svara Nina 20 januari, 2013 at 22:02

  Hurra för Baxter! Min lilla kille (fyller precis 2 år), vägrade nappen igår vid läggdags och samma visa idag. Tack och hejdå säger vi till det där eviga nappandet!

  [Svara]

 • Svara Anna 21 januari, 2013 at 13:27

  Oj! Mycket bra gjort Baxter (Y) Och tidigt…mina grabbar slutade inte förrän runt 3 år vill jag minnas.

  [Svara]

 • Svara Therese 23 januari, 2013 at 21:40

  Heja Baxter! Här har vi ju en tumsugar-tjej på 1,5 år så vi får se hur drt går. Man kan ju inte ta bort tummen liksom 😉
  Jag kunde också köpa så mycket godis till mig själv förut, men nu väljer jag bara några favoriter för det är ju ändå bara de första godisarna som är goda egentligen. Tycker inte du också att hemmakväll borde skaffa en storlek mindre på påsar?! Supergott godis annars!

  [Svara]

 • Lämna kommentar