Lofsan

New Yorks bästa pizza

Jag är väldigt kräsen när det gäller pizza. En vanlig pizzeriapizza duger inte. Botten ska vara tunn och krispig. Det ska vara mozzarella på. Lagom mycket, inte så att det dryper av fett. De bästa pizzorna är sällsynta! Vapiano har dem, Friden på Österlen också. Och Grimaldi på Manhattan.

Grimaldi ligger i en ombyggd kyrka på 6th avenue i Chelsea. Kyrkan är nu en shoppinggalleria, förr i tiden en trendig nattklubb. På Grimaldi väljer man om man vill ha en white (utan tomatsås) eller regular pizza och sen väljer man topping för $2 styck. Precis som jag vill ha det.

I närheten ligger Manhattans bästa barnbutiker (BuyBuyBaby och Little Folks) där man som svensk kan köpa billiga barnvagnar så ett besök till kvarteren kan löna sig för blivande barnfamiljer.


Idag packar vi ihop väskorna och åker mot flygplatsen för hemresa till Sverige igen. Jag har känt mig lite hängig och frusen senaste dagarna och behövt sova på eftermiddagen innan middagen. Igår kväll och framförallt nu på måndagsmorgon har ett riktigt virus tagit tag i mig. Jag har så ont i luftvägarna och hostar förskräckligt. Både Sixten och Baxter är också sjuka där hemma, värre än när vi åkte. Istället för att åka direkt till jobbet från flygplatsen imorgon kommer jag åka hem och bädda ner mig tillsammans med barnen. Dålig tajming med 10 timmar flygresa däremellan och med tanke på att jag var hemma med barnen hela förra veckan också. 🙁

Jag ska stoppa i mig värktabletter nu, försöka äta lite frukost och bita ihop till vi landar i Sverige!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Caroline 5 november, 2012 at 16:08

  Krya på dig!

  [Svara]

 • Svara Petra - Jag & mitt liv med barn, LCHF och träning 5 november, 2012 at 17:05

  Hoppas resan hem går bra och krya på dej!

  [Svara]

 • Svara Erica 5 november, 2012 at 19:12

  Det är viktigt med Pizzabottnar! Jag håller helt med dig, ofta är det för blött, tråkiga ingredienser. Bäst är ju vedugnsbakade 🙂 Krya på er!

  [Svara]

 • Lämna kommentar