Lofsan, Resor, Sixten

New York Dag 5

Dagens Mamma i nya flanellskjortan från Abercrombie & Fitch

Dagens Sixten sjunger Imse vimse spindel

Idag har vi haft plusgrader igen och sol, vilken skillnad mot igår! All snö håller på att smälta och orsakar stora sjöar på trottoarer. Snövallarna är fortfarande meterhöga och det går inte att ta sig fram med vagnen så vi tog barnen bärandes idag med.

Eftersom jag ville byta byxorna gick vi ner till South Sea Port och Abercrombie & Fitch på morgonen. Jag köpte två tröjor till också. Dock upptäckte jag hemma att ett par var av fel modell så nu blir det ytterligare en vända dit i veckan.

I gallerian på piren ligger Victorias Secret, de sålde inga bikinis men jag köpte ytterligare två behåar i samma modell som jag köpte innan och en rosa tisha. Måste med andra ord förbi den stora Victoria’s ändå för att köpa en ny bikinitrosa.

Vi åt lunch på mitt favvoställe i New York och London: Pret à manger. Jag älskar deras sallader, snacks och små bakverk. Hotellet vi ska bo på i London ligger i samma hus som ett Pret à manger. Lycka!

Eftersom solen sken och båda gräbsen fortsatte sova i sina fordon bestämde vi oss för att gå Broadway upp. Det blev massa shopping på Broadway men framföralllt i SoHo. Där ligger Burberry, Diesel, J Lindeberg, Chanel och andra märkesbutiker vägg i vägg men det är inte ens en bråkdel så mycket folk som på 5th avenue. Skönt tycker jag!

Det var mysigt att gå i butikerna och eftersom båda grabbarna var så nöjda behövde vi inte känna oss så stressade heller.

Nu har jag bara sandaler till Sixten att ha i Mexico och min bikinibyxa kvar innan jag är färdig med shoppinglistan. Jag är så himla nöjd med min nya garderob och när vi kommer hem är det ut med det gamla och in med det nya som gäller!

Tre par Converseskor till mig, Sixten och Baxter och snygga Diesel pour moi!

Bjuder på bilder på ett urval av kläderna till pojkarna. Detta är köpt på Macys och Levi´s Store. Det är såklart flest plagg till Sixten men Baxter får ju dem efterhand. Redan till sommaren räknar vi med att de kommer att kunna ha samma storlek utifrån vilka plagg Sixten kunde ha i somras och som ännu passar. Köper man kvalitet syns det inte att plaggen är väl använda och de kan ärvas, well spent money med andra ord.

Jeansjacka (likadan som jag har) och två av tre par jeans (ett par använder han redan här) till Sixten. Snickisar till Baxter men de passar nog på Sixten nu, får se vem som får ha dem först. Allt från Levi´s, så jädra snyggt!

Röd skjorta från Hilfiger (årets snyggaste!) och blå rutig skjorta från Ralph Lauren till Sixten. Röd/rosa skjorta Ralph Lauren till Baxter att matcha med rutiga shortsen (nedan) i sommar.

Svart, lila och röd piké från Ralph Lauren till Sixten. Nu har han en av varje i 8 olika färger! I love!

Hoodie och vanliga tröjor från Ralph Lauren till Sixten att ha på förskolan.

Svart och vit stickad tröja samt rutiga shorts (matchar Baxter skjorta ovan) till Sixten från Ralph Lauren. Den vita har han redan invigt, ska visa er senare.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara sara - mamma till wilda 29 december, 2010 at 07:53

  Dagens mamma är en SNYGG mamma

  [Svara]

 • Svara M.H 29 december, 2010 at 10:23

  Grattis till inköpen,vilka fina kläder 🙂 blir sugen att schoppa i London !

  [Svara]

 • Svara Nea 29 december, 2010 at 11:29

  Ahmen hallååå vad snygga kläder!!!!!

  [Svara]

 • Svara Therese 29 december, 2010 at 12:52

  Alltså jag älskar din blogg och speciellt inläggen från New York! Tack för att du delar med dig av så många bilder! Jag siter framför datorn med ett stort leende på läpparna när jag läser dina inlägg! Jag måste bara fråga en sak, som jag har förstått det bor ni i området Greenwich i NY? Stämmer det? Då måste jag fråga om ni gått förbi det berömda Vänner huset under era rundturer? Det ska ligga i korsningen Grove St och Bedford St. Ska ev till New York tillsammans med min make till våren och då står vänner huset på min lista av sevärdheter. Hoppas ni får en fortsatt trevlig semester! Ser fram emot kommande inlägg! =)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack för dina fina ord!

  Jag hade ingen aning om Vännerhuset! Ska kolla upp det och fota såklart! 🙂

  [Svara]

  Therese Reply:

  Åh, det ser jag verkligen fram emot! 😀 Vännernörd som jag är..;)

  [Svara]

 • Svara Carola 29 december, 2010 at 16:39

  Verkligen fina plagg!
  De åtta som Sixten har är supersnygga. Har en vit till Theodor men vill så klart ha fler. Älskar dem!
  Har länkat dig i min blogg. Kolla gärna in 🙂

  Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar