Resor

New York dag 4

Så långt som vi har gått idag har nog ingen av oss gått i stadsmiljö förut. Jag är helt slut i benen!

Vi gick ner till Lindy´s, restaurangen vi åt lunch på första dagen för att äta frukost idag. Man måste ju variera sig! 🙂 Sixten har haft sin nya lila Ralph Laurentröja med lila skjorta under, såå snygg! 🙂

Frukost i bås

Morgonpigg kille...

Dagens Sixten

Efter frukosten gick vi till Apple Store för att hämta den lilla grejen vi beställde häromdagen… nämligen en iPad! Vi har inte installerat och startat den men ni ska få en recension senare när jag provat den ordentligt. Jag köpte ett nytt skal till min iPhone också, assnyggt i titan!

Vi gick raka vägen från Apple Store till GAP i närheten och köpte ett par jeans till Sixten. Han har blivit jätteduktig på att dricka själv ur glas men ibland skvimpar det över och hamnar i knäet…

Sickan dricker isvatten

Efter att ha gjort ett litet byxbyte inne i butiken tog vi en taxi med destination Financial District. Vi hoppade av precis vid Ground Zero, jag tyckte att det var lite obehagligt att vara där, men det är allmänbildande om man är i New York å andra sidan.

Lofsan och Sixten vid Ground zero

Ground zero i bakgrunden

Vi gick längs med alla skyhöga skrapor med glasväggar bort till China town. Det var ett sånt häftigt område. Eftersom det är vardag var det inga turister, bara massa kineser och så vi. Det var verkligen en upplevelse!

ascoola Chinatown

Brooklyn bridge

Från China town gick vi till Little Italy, det är ingen gräns mellan stadsdelarna utan plötsligt är skyltarna på italienska istället för på kinesiska. Vi åt lunch på en snygg liten restaurang, vitlöksbrödet var det mest vitlöksdrabbade och starkaste jag någonsin ätit.

Italian guys

Vi snackar RIKTIGA vitlöksbröd

Från Little Italy tog vi ett varv via SoHo och Greenwich Village innan vi gick hela vägen upp till hotellet. Precis som igår har vi varit ute i över 8 timmar, den här gången knatandes i princip hela tiden. Jag ligger nu och kollar på Friends medan Sixten leker i spjälsängen och Hans tränar nere i gymmet.

Vi har inga planer för kvällen, middag måste vi få i oss på något sätt. I förrigår gick vi ner till Röda flamman och åt kycklingwraps med våffla till efterrätt. Kanske ett återbesök dit… 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Natasha 12 maj, 2010 at 19:03

  hej!
  verkligen kul att läsa din blogg.
  Du ser ut att må fantastiskt bra, du har väl kommit till den punkten i graviditeten när det ”lyser” om en 🙂
  har du kännt nå fosterrörelser ännu? sägs ju att man känner tidigare när man vet hur det känns 🙂
  må så gott!

  [Svara]

 • Svara sara 13 maj, 2010 at 15:28

  Shit vad stor ”lille” Sixten har blivit. Han är ju sååå söt

  [Svara]

 • Lämna kommentar