Lofsan

New York Dag 2

Idag har vi haft varmt och fint väder, lovely! Vi köpte frukost kvällen innan på Whole foods Market på andra sidan gatan, gott med gröt, färska jordgubbar och blåbär. Efter frukost knatade vi den långa biten ner till South Seaport för att besöka Abercrombie. Vi bor precis i närheten av Flat Iron Building så Union Square och Broadway blev ett perfekt stråk att gå söderut över Manhattan. South Seaport ligger precis vid Brooklyn Bridge (inte så långt ifrån Baxter Street BTW).

The love of my life. Spana in Empire State Building där bakom föresten.

Lofsan i ett nötskal.

Vårt resesällskap i sina nya snabba Nike Free 3.0

Båda gräbsen sover skönt i sin vagn.

Jag älskar Union Square, mysig park!

Min svåger Simon och Baxter saknas; annars är dessa killar Killarna med stort K.

God morgon herr President!

Jag köpte en helt ny sommargarderob på Abercrombie & Fitch, det är första sommaren på tre år som jag inte är gravid så nya kläder behövs. Jag har ju minskat en hel del sen innan jag blev gravid med Sixten så mycket av mina gamla kläder är för stora nu. Ilandsproblem, jag vet. Jag gillar den amerikanska ”girl next door”-looken med ljusa färger, mycket jeansmaterial och smala snitt. Abercrombie i ett nötskal.

Sixten älskar vår ErgoBaby och tillbringar många timmar på min rygg varje dag.

Jag tog med mig Hans in på Gap intill och köpte sommarsandaler till Sixten, ett par sportiga och ett par klassiska i skinn. Två linnen till och det viktigaste inför sommaren är löst. Vi tog en sväng i marinan och tittade på helikoptrar ”Plyplan!” och stora skepp med höga master.

Plyplan!

Hela familjen Renman samlad.

Ooooooh!

Innan Hans begav sig till Newark för att flyga vidare till Boston åt vi lunch på samma restaurang vi besökte med gräbsen i vintras. Den ligger perfekt mellan Seaports galleria och Abercrombie med massa plats för små spralliga ben att leka av sig på.

Jag åt en pizza med parmaskinka och mozarella. Och ett stort lass ruccola tydligen.

Vem sitter där?

Fina N.Y.-killar!

Vi vinkade av Hans och gick in på Victoria’s Secret där Agnes och jag gick bananas. Undies, kroppsjox, hårfix och pyjamasar i en salig röra skapade ett kvitto vars längd skulle knäckt både hemmafixare på Ikea och shopaholicsen i Ullared. Jag gillar design, färger, modeller och priset på VS. Obligatoriskt vid en USA-resa för mamman. 🙂

Happymothershopper!

Vi tog en taxi tillbaka till hotellet för att lämpa av alla påsar innan en promenad till Starbucks några kvarter ner. Sixtens och min favorit är deras Frozen Lemon Pound Cake. 480 kalorier (allt är kalorimärkt i USA) värda att dö för. 🙂

Det hänger häftig konst ÖVERALLT här på Chelsea Hotel.

Mitt nya favoritlinne från A&F.

Jag och gräbsen gick hemåt en sväng medan Agnes och Henric flanerade på Manhattan. Efter hotellchill gick vi till Whole Food och köpte grillad kyckling, deras färdiga guacamole (smakar precis som den jag åt till frukost varje dag i Mexico) och nanbröd. Det blev goda wraps.

Jag nattade Sixten medan Agnes buffade Baxter och sen sov vi alla tre i vårt sovrum. Det blev en kort natt eftersom gräbsen vaknade redan klockan 03, men whattheheck, we’re in New York!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Peter hellström 14 maj, 2011 at 06:58

  tja, grymt kul att läsa newyork bloggandet. Jag älskar också staden som aldrig sover.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det är min favoritplats på jorden!

  [Svara]

 • Svara Sofie 14 maj, 2011 at 17:02

  Kan bara älska dina New York inlägg 🙂 Ska dit till hösten för första gången så jag suger åt mig allt…

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Härligt för dig! Det kommer fler. 🙂

  [Svara]

 • Svara Sofie 14 maj, 2011 at 17:07

  Förresten, gillar linnet från A&F..Skulle lätt kunna köpa ett antal, är dock nojig att jag jag fastna i tullen som en av mina kompisar gjorde..Det blev det dyrt, men är nog inte jättevanligt?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det är nog extremt ovanligt när det gäller kläder. Teknik är värre.

  Ta bort lapparna och släng kvittona eller lös in dem i USA för att få tillbaka skatten. Jag är aldrig orolig, det är värre med vagnar. 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar