Lofsan

New York Dag 1 del 2

Efter att ha betalat och valt färger på Donkeyn trippade jag på rosa moln. Det bor en liiiiten shopaholic i mig. Resten av kvällen tillbringades på 5th avenue där vi besökte Niketown och käkade middag. Jag blir alltid lika besviken på Niketown, det är få plagg som är snygga. Jag köpte en ny sommarlöpningsoutfit i alla fall; shorts och linne. Och så är jag kär i deras hotpants. Jag skulle ha köpt två par skor; asfalt och terräng men det fanns inga i min storlek?! Lite snopet. Jag får köpa dem senare i veckan, jag åkte hit i ett par skor att slänga här för att minimera bagaget på hemresan. Övervikt känns inte så roligt.


Det blev ganska så kallt på kvällen och vi var alla väldigt trötta. Vi gick över Time Square för att komma tillbaka till Chelsea. Kort tålamod på mig då. När vi kom i säng till slut vid 22-tiden var ju klockan 04 i Sverige. Sixten kämpade och höll sig vaken förutom en timme kring 19-tiden och somnade gott sedan. Han sov till 04 morgonen efter, jetlaggad. Baxter sov till och från under kvällen och natten och vaknade på riktigt vid 03. En tidig morgon för Hans och sen natt för mig med andra ord. Vi turas om hela tiden att sova någon timme var.


Det är skönt att vara på plats. Vi bor på Hotel Chelsea, ett väldigt märkligt konstnärshotell mitt på Manhattan. Det är många konstnärer som bott här under åren och alla korridorer och trapphus är fulla av tavlor och bilder. Det är inget modernt designhotell som vi brukar bo på utan känns väldigt bohemskt. Fördelen är det centrala läget med gångavstånd överallt och framförallt att vi bor i en stor svit som är som en lägenhet med två sovrum med två 1,60sängar i varje, varsitt badrum, stort vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Perfekt för oss sex att bo i. Sixten och Baxter har full sysselsättning med andra ord.

Baxter har varit så glad och tålmodig hela dagen. Härligt att se. Han hostar mycket mindre och snackar hela tiden. Sixten har inte vett nog att svara honom än men snart börjar de nog snicksnacka. Sixten tittar mest ner på Baxter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Kim Nilsson 7 maj, 2011 at 14:13

  Hej! Jag hoppas New York är bra, verkar underbart! 🙂

  Jo, om jag får fråga, vem var det som hade din Pilates-boll klass på Sats Hornstull imorgon lördag (alltså 7 maj) klockan 11:00?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Vi har det fantastiskt! Den klassen är inte min, Du måste blanda ihop mig med någon annan. 🙂

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 8 maj, 2011 at 13:30

  Kim; (& Lovisa 🙂 det är min klass så det var jag som körde den. Var du där?

  Lovisa; Njut av N.Y. jag kommer fråga massa sen, planerar en resa dit nästa vår!

  Kram

  [Svara]

 • Svara Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a 8 maj, 2011 at 19:04

  Hur går det i New York sistah!..har ni det härligt?…dum fråga jag vet. töntigt förväntasfull på att få packa upp det du har med dig hem till mina små. Jäkligt sjyrre av dig att ta dig tid FAKTISKT!!

  Kraam

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Everything for you sista!!

  [Svara]

 • Svara Alexandra 12 maj, 2011 at 09:13

  Hej,

  Gick det bra att vara i New York med en bebis. Vi ska nämligen dit i höst och det är väl det ända jag känner är lite kas det är hur William kommer tycka det är. Han kommer ju ifs vara når månader äldre till. Men det var lugnt med mat och så?

  Mvh
  Alexandra

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Baxter var 10 veckor när vi åkte dit första gången.

  Du får inte amma hur som helst och det finns inga skötbord på restauranger annars är det jättesmidigt och servitriserna kommer att flockas kring din stjärna. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar