Lofsan

New York Dag 1 del 1

Det känns som att det är evigheter sedan som jag bloggade trots att det var igår morse. Jag vill alltid dokumentera dag för dag när vi reser, jag älskar att gå tillbaka efteråt och läsa igenom. Denna NewYorkresa är den tredje jag bloggar om, förutom i julas var vi här för exakt ett år sedan. Då var det varmt som på sommaren, Sixten var 10 månader och jag var gravid med Baxter i vecka 16.

Resan hit igår gick så smidigt som man kan tänka sig när det är mina gräbs det handlar om. Sixten sov tre timmar i säng från att planet lyft. Baxter sov två på golvet i en liten koja. Sedan var det fullt ös fram till landning. Baxter sov några gånger till i sängen och Sixten hängde bak med mig, Agnes och Henric. Som vanligt är det massa tjafs med sittplatser när vi flyger med två barn under 2 år; vi skulle ha suttit utspridda på tre ställen men efter några tårar och lite tjat hamnade jag bredvid syster.


Vi landade på utsatt tid och tog en taxi till Manhattan direkt när vi fått väskorna. Vagnen var välbehållen i Prampack. Eftersom vi var fyra vuxna, två barn och massa bagage fick vi ta två bilar, det fanns ingen minivan på plats tyvärr.


Vi lämnade bagaget på hotellet och gick direkt ut på stan. Vi startade med Little Folks här i närheten, gissa vem som numer har en Bugaboo Donkey. 🙂 Leveransen kom på morgonen, två exemplar fanns kvar vid 16-tiden. Jippi! Jag ska skriva mer om den i ett nytt inlägg när jag testat den, det är ju många av er som väntar syskon nu. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Brallan 5 maj, 2011 at 19:55

  Fan va coolt med Åsnan!!
  Ser fram emot en MASSA bilder å en
  lång recension.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag fixar!!!

  [Svara]

 • Svara Lisa 5 maj, 2011 at 20:21

  åh, blev det en donkey, cooolt!! Ska bli intressant att höra vad du tycker om den!

  Vet du om det brukar vara ngt problem att få med vagn även om man ej reser med barn..? Det framkommer ingenstans på flygbolagens hemsida. Men ni har ju barnen med så du kanske inte vet..?
  H tog med vår bugga hem själv utan problem när vi väntade Stella (-08) men det känns som lite färskvara med hur sånt fungerar.
  jag flyger KLM till NY om några veckor, tänkt köpa med mig en P&T (eller om det blir en donkey hmhm). Men kidsen stannar hemma!

  Ha en nice resa!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Hans har tagit med sig vagn utan att resa med barn. Bara den rullas in och inte är i kartong är det inga problem.

  [Svara]

  Lisa Reply:

  då är det värt chansningen.
  Jag tänker bara ibland att de kanske har blida ögon mot snygga pappor medans vanliga kreti och pleti-morsor inte får något bananskal 😉

  [Svara]

 • Svara Malin Lj - Mamma till Walter 6 maj, 2011 at 17:10

  Shit va lik Baxter är storebrorsan! Det är som om en liten miniSixten sitter på din rygg!!:) Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar