Lofsan

New York coming up

Tack för all pepp och hejarop, det är klart att det känns kul att kunna springa riktigt fort utan att bli trött. 🙂

Idag har jag gjort en av mina sista arbetsdagar på min gymnasieskola. Jag är schemalagd två dagar i veckan men nu vankas studentfirande och röda dagar så i slutändan har jag bara två arbetsdagar på skolan kvar till Hans och min New York-resa. Det är massor av jobb med PT-kunder, event och liknande tills dess men jag tar en dag i taget. Maj är nog den bästa och samtidigt värsta månaden i PT-branschen. 🙂


Igår träffade jag fina Ann, en så inspirerande brutta med både träning, egen klädbutik och massa ungar i sitt liv. Vi träffades på Mammabloggalan förra året, en riktig glädjespridare!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Anna 29 maj, 2013 at 16:21

  Vilken underbar bild!

  [Svara]

 • Svara Annah 29 maj, 2013 at 17:19

  Inspirerande båda två!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar