Lofsan

Nedräkning

Och så kom den dagen då vi börjar räkna ner till hemresa igen. Oundvikligt och oönskat. Fredag blir sista heldagen innan vi flyger hem till Sverige på lördag igen. Internet är väldigt svajigt och min dator når inte nätverket från vårt hotellrum men jag har massor av bilder tagna med systemkameran som jag ska ladda upp senare. Och så ska ni få en recension av hotellet och resan såklart.

Vi passar på att nyttja Miniland varje morgon innan frukost så barnen får leka medan Hans och jag tränar i gymmet. Vi tänkte att vi skulle träna på bra hela semestern men vi båda blev så positivt överraskade av gymmet, barnpassningen och vår egna motivation så detta har blivit världens bästa träningsläger. Jag trodde inte i våras att det skulle ske men jag är nu i mitt livs bästa form, både i gymmet, i lungorna och i spegeln. Häftigt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara tresmågryn 12 juli, 2012 at 15:25

  Och du är en riktig inspirationskälla!!

  [Svara]

 • Svara Gunilla 12 juli, 2012 at 17:07

  Snygg som få!

  [Svara]

 • Svara Lisa - Mamma till Alva och Noah 12 juli, 2012 at 19:48

  Jag ÄLSKAR dina armar, dom är så sjukt jävla snygga!!!

  [Svara]

 • Svara Johanna 12 juli, 2012 at 20:15

  Snygging!!

  [Svara]

 • Svara Caroline 12 juli, 2012 at 22:33

  Hej!
  Har du några bra tips som man ska tänka på när man vill gå upp i vikt? Är 1.70 cm lång och väger 45 kg och vill ha en jämn och bra viktuppgång där jag kan träna samtidigt. Hur viktigt är det med kolhydrater om jag vill uppnå resultat? Äter gröt till frukost och gärna bönor (stora vita el kidney), quinoa som kolhydratkälla vid lunch/middag annars mycket sallad och protein. Hur ska man tänka?

  Tack för en bra blogg!
  /Caroline

  [Svara]

 • Lämna kommentar