Lofsan

Nedräkning

Idag har jag haft min tredje och sista 12-14 timmarsdag på raken med galet mycket att göra. I morgon har jag en lite lugnare dag med riktig nedräkning. Eftersom jag är ledig på fredag, lördag och söndag och jag åker till New York på måndag så känns det som en riktig tjuvstart av semestern.
 
 Men innan jag åker till USA kommer jag att lansera ett projekt som jag lagt ner hela mitt hjärta och själ i senaste halvåret. Det är väldigt många av er som önskat och tjatat och äntligen känner jag att jag har rätt verktyg för att kunna leverera 100% kvalitet. Ni får ge er till tåls ett par dagar, sedan smäller det!
 
 


Ni vet ju att jag är en äkta kesellatjej och älskar mejeriprodukter. Idag testade jag Arlas nya smaksatta kvarg. Den har lite mer socker än naturell mager kesella och lite mindre protein men är mager och ett perfekt mellanmål om inte är så extremt strikt med sockerimängd.


Denna smakar som vanlig blåbärsyoghurt, jag pimpade med müsli och färska bär till dessert efter min lunchwrap. Ni vet väl att jag instagrammar på @arlakeso nu också?


Klyschigt, jag vet. Men de perspektiv en 4-åring kan ge på livet; 10 min knäböjning framför en insekt utanför porten på väg hem från förskolan i början av juni. Sånt är också viktigt i livet. Lite hundkiss och sånt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Kitty 4 juni, 2014 at 23:40

  Åh, vad kul att du också ska till NY! Då ses vi säkert där! Spännande med ditt nya projekt!

  /Kitty

  [Svara]

 • Svara Camilla 5 juni, 2014 at 01:02

  Kan de ha något att göra med #lofsangruppen som jag e så nyfiken på efter att ha kollat Instagram. Det känns som du har någon mer tanke där en ”bara” en #.

  [Svara]

 • Svara Erika 5 juni, 2014 at 07:06

  Åh fyy vad spännande!
  Jag gissar på eget TV-program (men har känsla av att det kommer lite senare?) eller att du kanske kommer erbjuda någon form av onlinecoachning 😀 Vad det än är; du är värd all framgång!

  [Svara]

 • Svara Åsa Norlander 5 juni, 2014 at 07:22

  Hoppas på PT-online!

  [Svara]

 • Svara Viola 5 juni, 2014 at 11:08

  Kan du inte skriva lite om pulsklocka. Vad har du den till? hur används den?
  Bra för viktnedgång? Har sett att du och andra har en och är lite nyfiken på hur den hjäpler dig… Funderar på att köpa en, först för viktminskning och senare isf för kondition…

  [Svara]

 • Svara SpringSara 5 juni, 2014 at 14:40

  Spänningen är olidlig! Lycka till!

  [Svara]

 • Svara Anna 5 juni, 2014 at 22:40

  Tur du gillar ditt jobb med så långa arbetsdagar :), förstår att det ska bli skönt med semester. Är såklart också nyfiken på ditt nya projekt!!

  [Svara]

 • Svara Elinpinglan 7 juni, 2014 at 14:21

  Hemmagjord musli?? Recept?! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar