Lofsan

National history museum

Igår var vi på ett stort museum på andra sidan Hyde Park. Många museum har fritt inträde precis som detta. Förutom dinosaurier hade de utställningar om nutida och forntida djur och människokroppen. Även om barnen ser lagom roade ut så uppskattade de verkligen besöket.

Det var många skolor på besök tillsammans med en del turister. Lagom mycket folk!

image

image

image

Nu är det bara några timmar kvar till min syster Agnes och barnens mormor landar på Heathrow. Kul med sällskap! Jag ska göra en del jobb för TV4 denna vecka där inte barnen kan vara med så det blir grymt med lite avlastning.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Sandra 30 januari, 2013 at 12:33

  Snälla, läs trend och träning Annas inlägg om plankan idag. Jag blev helt förvirrad och vet inte vad jag ska tro! Och njut av London! Kram!

  [Svara]

 • Svara Carina 30 januari, 2013 at 15:12

  Har aldrig varit i London men blir riktigt sugen på att åka dit. Kul med museum, det finns ju så mycket spännande för barnen att titta på, tex miljön & arkitekturen om inte dinosaurierna lockar. Spännande med TV4 jobb, ser fram emot att se dig i rutan senare. Jo lite förvirrad blir man ju ibland när olika träningsbloggar säger olika saker om tex plankan & när man kan börja jogga igen efter förlossningen. Vissa säger efter 6 månader eller helst 9 månader (jogga) utan att beskriva djupare kring vad det innebär. Kan bli så trött på hur man kan slänga ur sig sånt, bara för att hon själv inte tränade något innan sina första barn. Jag gillar Lofsans blogg för här blir man aldrig förvirrad eller arg, därför väljer jag att följa denna blogg istället, eftersom den passar mig!

  [Svara]

 • Svara Maria 30 januari, 2013 at 18:11

  Vad var det som var förvirrande i trend och tränings blogg? Hon skriver ju exakt varför man inte ska börja med just plankan det första man gör efter en förlossning. Att man ska göra enklare övningar först tills man blir tillräckligt stark för en planka.

  [Svara]

 • Lämna kommentar