Lofsan

Näst sista passet inför Stockholm marathon

Efter en, lite längre än vanligt, arbetsdag på Rosa Skrot där jag jobbar som personlig tränare kände jag mig rätt sliten i huvudet. Jag har dock planerat min sista vecka inför Stockholm marathon väldigt noggrant och idag var det dags för det näst sista passet. Jag ska springa loppet tillsammans med min syster Agnes, det känns så häftigt att få dela dagen med henne. Vi har några långpass tillsammans under vintern och våren och idag körde vi det sista gemensamma passet; 6 intervaller á 3:15 med 45 sekunder gång mellan varje.
 
 Vi sprang i vårt tänkta maratontempo kring 5:25-5:30 per kilometer. På träning innebär det att vi kan snicksnacka medan vi springer men vi får se om det funkar på loppet.
 
 Nu ska jag äta laxsushi och sen få behandling av min sjukgymnast Louise. Hon jobbar mycket prehabiliterande med min kropp, det känns väldigt skönt för mig som ibland kan vara mer ambitiös än eftertänksam i min träning. Det är bra att ha andra personer som håller koll på sin träning och ge nya perspektiv på saker och ting.
 
 


Jag använde en riktig törstsläckare efter passet med rabarber från en gullig PT-kund.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Johanna 27 maj, 2014 at 19:45

  bra jobbat! ska precis ut på ett inplanerat pass också, trots sliten och väldigt osugen… men brukar vara skönt efteråt!

  [Svara]

 • Svara Linnea 27 maj, 2014 at 19:52

  Vad kul att kunna dela en sådan upplevelse med sin syster! Det är alltid lite extra speciellt om man gör det tillsammans.

  Tack för all inspiration du ger via blogg och Instagram. Jag blir väldigt inspirerad. Skulle vilja lyssna på någon av dina föreläsningar någongång också. Kommer du till Göteborg och föreläser något? Jag tränar mycket, men har inget riktigt mål med träningen och känner inte att jag uppnår det jag vill. Kanske lite paradoxalt skrivit, men jag harvar på med samma typ av träning, men det blir inga vidare resultat. Jag ska inte tråka ut dig med min historia utan ville egentligen bara tacka för bra inspiration och en bra blogg. Det ger motivation att fortsätta harva 🙂

  Stort lycka till när ni ska springa!!

  [Svara]

 • Svara Anna 28 maj, 2014 at 14:08

  Hoppas maran kommer gå fint! Det tror jag! Lycka till!

  Vad heter din sjukgymnast men än Louise och vart jobbar hon? Har haft problem med hälsporre snart ett år, skulle vilja ha kontakt men en bra sjukgymnast!

  Tack för en bra blogg!

  [Svara]

  Louise Kjellberg Reply:

  Hej Anna!

  Du är varmt välkommen att maila mig på louise.kjellberg@prehab.nu, jag har min mottagning på Mariatorget i Stockholm.

  Hälsningar
  Louise

  [Svara]

 • Svara Manda 29 maj, 2014 at 15:15

  Lycka till på lördag! Ska dit och heja på sambon som springer. Kanske ser dig också, vore kul!

  [Svara]

 • Lämna kommentar