Lofsan

När vardag blir till fest

Oj vilket hejdundrande kalas vi har haft ikväll! Med en lite kass start då de 1 meter höga heliumballongerna i siffror jag köpt till min pappa inte stod tillräckligt stadigt på terrassen och åkte i väg upp i himlen och en tappad Iphone i golvet så att hela baksidan sprack så var jag lite deppig men det gick fort över med så fina gäster och en så glad pappa. Jag hade förberett all mat och pimpat lägenheten innan alla gäster kom och allra sist kom födelsedagsbarnet inlotsad av min syster Agnes. Vi åt god mat, skrattade, njöt av en pavlova med choklad och citron och öppnade paket tillsammans.

Att fira en födelsedag på detta sätt där alla åldrar är välkomna känns helt rätt för oss. Fina restauranger är inget för oss när sällskapet i sig är det allra viktigaste. På detta sätt kan alla prata med alla och fokus är på umgänget och inte på restaurangrutinen. Pappa blev så nöjd med sitt firande och jag är en nöjd värdinna. Hans har varit i Finland ett par dagar men hann hem mitt i kalaset. Han blev överraskad över mina partyeventskills. 🙂


Sixten och Baxter läste ”Ja må du leva”…


Lite av maten. Den högra olivoljan fick jag av en jättegullig bloggläsare som var med på en workshop. Hon hade köpt med sig den från Afrika.


Det här är vårt matrum med utgång till terrassen. Vi har sommarmöblerat med fåtöljerna på högra sidan istället för ryggarna mot dörren. Sixten dj:ar.


Det här är min älskade kusin. Vi är lika gamla och när vi var små trodde folk att vi var tvillingar. Sixten är lik Jonatan som liten.


Hans pavlova med choklad från Le Pain Quotodien.


Sixten och morfar blåser ut ljusen på tårtan.


Baxter hjälper morfar att öppna paketen. Av oss barn fick pappa en stor spargris som han länge tittat på. Den är gjord av en konstnär på Österlen.


Här är min faster, min storebror, min svåger, min lillasyster, min kusin och min kusins sambo i väntan på födelsedagståget. Mitt sammanhang.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Anna 15 maj, 2013 at 23:11

  Åh vilken fin terrass!

  [Svara]

 • Svara Karin 16 maj, 2013 at 10:49

  Ser underbart ut! Var bor du som har en sådan härlig terass mitt i stan? Alltid lika skoj med överrasknings fest, ha en bra dag!
  Karin

  [Svara]

 • Svara Saras Träningsblogg 16 maj, 2013 at 11:15

  Roligt! Vilken härlig uteplats ni har!

  [Svara]

 • Svara Maria 16 maj, 2013 at 11:56

  Ser väldigt gott ut och vilken mysig dag ni verkar ha haft 🙂
  Tack för en bra blogg!

  [Svara]

 • Svara Lisa 16 maj, 2013 at 22:12

  Vilket snyggt par av salt- och pepparkvarnar ni har på bordet, var kommer dom ifrån? Tack för en inspirerande blogg!/Lisa

  [Svara]

 • Lämna kommentar