Lofsan

När ens jobb blir ett kall

Allt hårt jobb ger tusen gånger betalt när mina kunder känner så här.

Tack!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Linda Larsson 20 november, 2012 at 21:08

  Vilket underbart blogginlägg tillägnat dig. Grattis!

  [Svara]

 • Svara Titti 20 november, 2012 at 21:38

  Vilka fantastiska ord. Vad himla glad jag blir för din skull och vet du, jag håller med om varenda stavelse!! Du är verkligen en viktig del även i mitt liv. Och nu blev jag inspirerad av Clara också. Jag ska också ha ett sjukt bra 2013 och du kommer att vara en viktig del av det.
  Ses på torsdag.
  /Titti.

  [Svara]

 • Svara Charlotta 20 november, 2012 at 21:44

  Lovisa, hoppas det finns de som ger dig energi så att det inte är så att du bara ger till oss andra!

  [Svara]

 • Svara Anonym 20 november, 2012 at 21:55

  Underbart!!!!

  [Svara]

 • Svara ellie 21 november, 2012 at 00:16

  Åhh vilket underbart inlägg! 🙂

  [Svara]

 • Svara Jenny 21 november, 2012 at 00:23

  Vilka fina ord, och utan att egentligen känna dig och endast ha träffat dig en gång, kan jag bara hålla med om att du verkligen inspirerar! Det var du, din blogg och den härliga Facebook-gruppen som fått in mig på ett hälsosammare liv. Du är grym!!

  [Svara]

 • Svara Birgitta 21 november, 2012 at 10:26

  Starkt skrivet. Jag önskar att jag bott i Stockholm så jag kunnat ha dig som PT…

  [Svara]

 • Svara Hanna N 21 november, 2012 at 12:55

  Vilka underbara ord ! <3 jag kunde inte hjälpa det att en liten tår rullade ned för kinden ( amningshormoner va !? 😀 )
  Jäkla skit att man inte bor i Stockholm så man kunde få ta ta del av din enorma kunskap och driv.

  [Svara]

 • Lämna kommentar